PT-Heerhugowaard

PT-Heerhugowaard

Wij zijn de overkoepelende organisatie waarbij wij de beste Personal Trainers uit de regio Heerhugowaard samenbrengen met de klant. De klant kan zich online al goed oriënteren welke trainer er het beste bij hem of haar past om vervolgens een gratis & vrijblijvende healthcheck in te plannen.

Dit alles onder het mom: ‘’Samen sta je sterk’’, de trainers werken nauw samen en iedereen heeft zijn eigen expertise. Hierdoor is er voor elke klant die wil starten met Personal Training een perfecte match & zijn wij de expert op het gebied van Personal Training in de regio Heerhugowaard.

Voor de trainers die zich bij ons hebben aangesloten organiseren wij gezamenlijk cursussen & teambuildings in samenwerking met EFAA om te blijven leren & motiveren.

De Personal Trainer werkt zelfstandig (zzp’er) maar komt bij PT-Heerhugowaard in een warm bad. Hierdoor heef hij/zij geen investeringskosten, kan direct aan de slag met het geven van Personal Trainingen in onze ruime & moderne sportstudio & starten met zijn/haar eigen branding.

Op de website kun je alle voordelen lezen om je bij ons aan de sluiten. https://pt-heerhugowaard.nl/aanmelden-personal-trainer/

Mocht je interesse of vragen hebben kan je mij ook altijd bereiken via: T 0031-610237220 of info@pt-heerhugowaard.nl Hopelijk tot snel. Met Sportieve groet, Frank Beke

Gegevens club stageplek:

PT-Heerhugowaard
G.rietveldweg 6A
Mail: info@pt-heerhugowaard.nl
Tel: 0031-610237220
W: www.pt-heerhugowaard.nl

OPEN WEBSITE


Je bent hier:

AANGESLOTEN BIJ


EFAA
Missie & visie

Samen bijdragen aan de stop van de toename van overgewicht.

Stop overgewicht MEER INFO

Nieuwe Gezondheid
Trainers Netwerk

Gratis inspiratie netwerk voor trainers met passie voor het vak

Trainers netwerk MEER INFO

Nieuwe Gezondheid
Lidmaatschappen

Word een leefstijl kenniscentrum van jouw regio!

Nieuwe Gezondheid MEER INFO