Van fitness naar leefstijl

3-luik | FIT - FOOD - MIND

De visie van EFAA is dat de fitnesstrainer en personal trainer van de toekomst, ook de leefstijl- en healthy ageing adviseur, promoter en/of coach is.

Leden en klanten willen tegenwoordig niet alleen maar specifieke doelen bereiken zoals fitter worden, afvallen of er beter uitzien, ze willen hun leefstijl op een duurzame manier verbeteren en gezonder leven.

EFAA heeft zich als missie gesteld om sportcentra, FysioSport centra, fitnesstrainers, instructeurs en personal trainers te ondersteunen in de transitie van fitness naar leefstijlclub.

Voor sportcentra, fysiotherapie, personal trainer en coach

Leefstijlclub studieportaal

Als je besloten hebt om je als leefstijlclub en/of preventiecentrum of als leefstijl- en preventie coach te positioneren in de regio, dan is het cruciaal dat er ook kennis aanwezig is op het gebied van leefstijl en preventie.

Het Leefstijlclub studieportaal biedt een opleidingspakket, waarmee elk teamlid op het eigen niveau de expertise kan optimaliseren. De instructeurs, sales en baliemedewerkers met een aantal korte online leefstijl cursussen, de trainers met de beweegcoach en voedingscoach cursus en de senior trainers met o.a. motivational interviewing videocursus en online Beweegdeskundige niveau 4+ opleidingen.

Voorbeeld e-learning portaal

Voor het overzicht van de opleidingen die je ter beschikking krijgt binnen dit lidmaatschap, kijk op: Leefstijlclub voor professionals.

Leefstijlclub online SWITCH programma’s voor leden/klanten

De omslag van fitness naar leefstijl en preventie kan ondersteund worden met bewustwordingsprogramma’s over o.a. bewegen, voeding en mindset. Dit bewezen drieluik, wat in de GLI gebruikt wordt, heeft Leefstijlclub vertaald naar drie online 12 weken programma’s die leden/klanten thuis, op hun eigen tempo kunnen volgen. Als aanbieder worden de bijbehorende PowerPoint presentaties, e-boeken en werkboeken aangereikt om er ook workshops voor te kunnen verzorgen of deze in een cursus te verwerken.

Vanuit het eigen club portaal kan het Fit SWITCH, Food SWITCH en Mind SWITCH programma geactiveerd worden. Er kan voor een van de SWITCH programma’s gekozen worden, voor twee of voor alle drie.

leefstijlclub 12 weken online programma's

Fit SWITCH
Food SWITCH
Mind SWITCH

Voor meer informatie over de SWITCH programma’s, kijk op: Leefstijlclub programma's.

Een combinatie van 1 en 2

Wil je de expertise van je team opwaarderen én de SWITCH programma’s aanbieden aan je leden/klanten, kies dan voor de combinatie van het Leefstijlclub studieportaal en de Leefstijlclub SWITCH programma’s voor leden/klanten.

Voor uitgebreide informatie, kijk hier of mail naar info@leefstijlclub.nl

Wil jij aan de slag als Leefstijlclub steunpunt?

Neem direct contact met ons op.

Leefstijlclub

Je bent hier:

AANGESLOTEN BIJ


EFAA
Missie & visie

Samen bijdragen aan de stop van de toename van overgewicht.

Stop overgewicht MEER INFO

Nieuwe Gezondheid
Trainers Netwerk

Gratis inspiratie netwerk voor trainers met passie voor het vak

Trainers netwerk MEER INFO

Nieuwe Gezondheid
Lidmaatschappen

Word een leefstijl kenniscentrum van jouw regio!

Nieuwe Gezondheid MEER INFO