Leefstijlcoach en NL actief

Wil jij aan de slag als leefstijlcoach en mensen helpen naar een duurzaam gezondere leefstijl?

Er is steeds grotere behoefte aan coaches die mensen ondersteunen in de switch naar een duurzaam gezondere leefstijl. Of je nu een passie hebt voor gezond leven, fitness trainer bent of personal trainer, het volgen van een opleiding op dit vlak verrijkt je eigen leven en je kan de mensen die je ontmoet, traint en begeleid ook nog op vele andere leefstijl vlakken onderstenen dan uitsluitend training.

NL Actief heeft in 2022 besloten om een Leefstijlcoach niveau 4 opleiding te gaan ontwikkelen en EFAA opleidingen is in het voorjaar 2023 gestart met deze opleiding. Je kan er natuurlijk voor kiezen meteen die niveau 4 Leefstijlcoach opleiding te gaan volgen, maar we bieden je een aantal laagdrempelige opties om eerst aan de materie te proeven. Ook geven we je inzicht in de eventuele vervolgopleidingen.

Gratis kennisupdate ‘Exercise as medicine’ New Health programma

Met ondersteuning van de Europese Unie is een unieke leefstijl als medicijn mini video cursus in 7 talen ontwikkeld. Deze staat zonder kosten voor je klaar op Leefstijlclub.nl !

Start hier je gezondere leefstijl

New Health trilogie

Gratis E-boek Optimale en effectieve spiertraining

Je hebt al de moeite genomen om deze pagina te bekijken, graag belonen we dat al vast door je een gratis E-boek aan te bieden, namelijk het e-book: Optimale, effectieve en veilige spiertraining, de 5 gouden regels! Tevens willen we je graag de gratis Leefstijlscan aanbieden, die je inzicht geeft in welke aspecten in je leefstijl je gezondheid schaden en welke je gezondheid bevorderen.

Wil je het gratis e-boek ontvangen, mail ‘Gratis e-boek’ naar info@efaa.nl

Gratis e-boek Optimale, effectieve en veilige spiertraining, de 5 gouden regels

LEEFSTIJL ALS MEDICIJN TRILOGIE

Wat ieder mens zou moeten weten ver een gezonde leefstijl en de preventieve mogelijkheden die wij mensen toe kunnen passen om ziekten te beperken en onze leef kwaliteit te optimaliseren. Die inzichten zijn door John van Heel, directeur van EFAA opleidingen en docent Leefstijlcoach opleiding, samengevat in 3 boeken, Bewegen als medicijn, Voeding als medicijn en je Brein als medicijn.

Meer info

Leefstijl als medicijn boeken

NL ACTIEF LEEFSTIJLCOACH NIVEAU 4 OPLEIDING – ON-DEMAND EN LIVE ONLINE

NL Actief heeft in 2022 besloten de opleiding tot Leefstijlcoach op niveau 4 te ontwikkelen. Naast de fysieke aspecten van een gezondere leefstijl - waarvan het Leefstijlcoach niveau 4 boek, wat onderdeel is van de opleiding, een samenvatting geeft uit de literatuur van de studieboeken Fitnesstrainer niveau 3 en Fitnesstrainer niveau 4 - is er ook veel aandacht voor belangrijke leefstijlfactoren, zoals gedragsverandering, voeding, slaap, geluk en mindset. De opleiding is voor fitness professionals een efficiënte en snelle route om zich verder te ontwikkelen tot leefstijlcoach en een bijdrage te (gaan) leveren aan een grote sociaal-maatschappelijke uitdaging: meer fittere, vitalere en gezondere Nederlanders.

Meer info

NL ACTIEF LEEFSTIJLCOACH NIVEAU 4 OPLEIDING

HEALTH MANAGEMENT COACH OPLEIDINGEN – ONLINE ZELFSTUDIE

Health Management coach
Vanuit ruim 40 jaar onderzoek naar wat de geschiedenis en research ons te vertellen heeft over een gezonde leefstijl en de preventie van ziekten zijn de belangrijkste ziekmakende lichamelijke processen in kaart gebracht en de meest primaire preventieve maatregelen hierop vertaald naar de ‘Health Management formule’. Voortgevloeid uit de Health Management formule, zijn de volgende opleidingsonderdelen ontwikkeld, die samen de Health Management Coach opleiding vormen;

  1. Beweeg coach
  2. Voeding coach
  3. Stress, Preventie en Herstel coach
  4. Mindset en Mind Reset coach

Elk van deze onderdelen is los en via online zelfstudie te volgen. Samen vormen deze 4 modules de Health Management Coach opleiding.

Bekijk de opleiding Health Management coach

Health Management Coach opleiding

Ervaringen van deelnemers

Je bent hier:

AANGESLOTEN BIJ


EFAA
Missie & visie

Samen bijdragen aan de stop van de toename van overgewicht.

Stop overgewicht MEER INFO

Nieuwe Gezondheid
Trainers Netwerk

Gratis inspiratie netwerk voor trainers met passie voor het vak

Trainers netwerk MEER INFO

Nieuwe Gezondheid
Lidmaatschappen

Word een leefstijl kenniscentrum van jouw regio!

Nieuwe Gezondheid MEER INFO