Zoek je een lifestyle coach opleiding om mensen te coachen naar een duurzame en bewust gezondere leefstijl op gebied van actief leven? Of wil je leren mensen te coachen over gezonde voeding en een gezonde mindset, dan ben je hier op het goede adres en vindt je precies de Lifestyle coach opleiding die je zoekt. Bekijk de opleidingen en ons overzicht van voeding, health en lifestyle opleidingen hieronder:

Coach24

Voeding

Bewegen

Leefstijl

Health Management Coach

Mindful coachen

Body Mind Release therapeut

Leefstijlcoach specialisatie

FlowHub7 en Flow coach

BEKIJK ALLE OPLEIDINGEN

Voeding, Health en Lifestyle opleidingen

EFAA opleidingen biedt al sinds 1994 de Leefstijl- en mindset coach opleiding aan. Deze opleiding bevat een onderdeel voedingsdeskundige, beweegdeskundige en mindset deskundige. De voedingsdeskundige opleiding is een compacte opleiding waarin de essentiële inzichten zijn opgenomen van gezonde voeding volgens de WHO en Gezondheidsraad, inclusief praktische coach werkboeken. Ook bieden we in het kader van de opleidingen voedingsdeskundige de online te volgen NASM Certified Nutrition Coach (CNC) aan om zo jouw Personal Trainer opleiding nog meer omvang te geven om toe te passen in de praktijk. Deze voedingscoach opleidingen, maar ook de andere actief leven coach opleiding en gezonde mindset opleidingen reiken je naast de essentiële inzichten gezond leven ook een werk- en coach structuur aan om meteen in de praktijk toe te passen.

Een belangrijk onderdeel van onze voeding, health en lifestyle coach opleidingen zijn de ‘Leefstijl- en Vitaliteitscoach opleidingen, welke bestaan uit de basis, plus en totaal opleidingen. Vooral deze laatste Lifestyle coach opleiding geeft je een prachtige basis om aan het werk te gaan met clienten. De opleiding is op MBO niveau en geeft je een mooie basis om met vertrouwen aan de slag te gaan. Ideaal in combinatie met een van onze Fitness en/of Personal Trainer Opleidingen.

Wil jij leefstijl lezingen geven en mensen coachen naar gezonder leven, deze opleidingen over  voedingsdeskundige, actief leven deskundige en mindset deskundige reiken je de kennis en de tools aan om de levens van mensen op een positieve manier te raken.

Je bent hier:

Waarom EFAA opleidingen?

  • Meer dan 35 jaar ervaring
  • Al meer dan 35.000 mensen opgeleid
  • Erkend door NL Actief
  • Europese (EQF/eReps) erkenning Europe Active
  • Officieel opleidingspartner NASM
  • Combinatie opleidingen online en praktijk leren
  • Locaties door heel Nederland
  • Voordelige combinatie- en totaalpakketten
  • Gespreid betalen mogelijk

AANGESLOTEN BIJ