Als aankomend fitness professional wil je uiteraard de hoogst kwalitatieve opleidingen volgen die je helpen om jezelf de juiste kennis en competenties aan te leren. De NLactief erkende Fitnesstrainer A opleiding is dé basis opleiding die je de meeste kansen biedt binnen de fitnessbranche.

Om je wat meer te vertellen over de aanpak van EFAA opleidingen en het complete aanbod binnen de Fitnesstrainer A opleiding kun je deelnemen aan het gratis kennismaking webinar. Met de informatie in dit webinar willen we je helpen de juiste keuze te maken.

Tijdens dit webinar krijg je een goed beeld over de inhoud en structuur van de opleiding en wordt verteld wat de ‘plus’ inhoud. Uiteraard mag je vragen stellen, zodat je zeker weet dat deze opleiding voor jou de juiste stap is. Een goede start is het halve werk!

Wij hopen je te mogen begroeten tijdens dit gratis webinar.

Schrijf in en win

Registreer je vandaag nog voor "Gratis kennismaking webinar Fitnesstrainer A" en maak direct kans op een gratis deelname aan een van onze populaire e-learnings: Fitness Trainer A: Anatomie / Inspanningsfysiologie / Trainingsleer of Fitness Trainer A - level 1: Functionele anatomie of Fitness Trainer A - level 1.5: Inspanningsfysiologie. Elke maand verloten we onder alle nieuwe deelnemers meerdere plaatsen voor deze waardevolle cursussen. Mis deze unieke kans niet en schrijf je nu in en wie weet ben jij een van de gelukkigen!

NLactief erkend fitnesstrainer A de eerste stap om als trainer actief te worden in de fitnessbranche. Vergroot je kennis op gebied van o.a. anatomie, fysiologie, trainingsleer, blessures en doping. Leer sporters te begeleiden en om ze in kleine groepjes trainingen te geven. Maak kennis met de verschillende trainingsvormen en leer om die toe te passen.

In dit webinar wordt wat verteld over de aanpak van de opleiding, en wat de ‘plus’ is om voor deze opleiding te kiezen. De opleiding voldoet aan de Europese kwalificatienormen (EQF) en je behaalt een Europees EQF niveau 3 certificaat.


Voor inhoudelijke vragen en ondersteuning tijdens de cursus of vragen voor de docent kun je contact opnemen met een van onze studiecoaches via studiecoach@efaa.nl.

Je bent hier:

Waarom EFAA opleidingen?

  • Meer dan 35 jaar ervaring
  • Al meer dan 35.000 mensen opgeleid
  • Erkend door NL Actief
  • Europese (EQF/eReps) erkenning Europe Active
  • Officieel opleidingspartner NASM
  • Combinatie opleidingen online en praktijk leren
  • Locaties door heel Nederland
  • Voordelige combinatie- en totaalpakketten
  • Gespreid betalen mogelijk

opleidingskosten

GRATIS

AANGESLOTEN BIJ