• Leer hoe je optimaal gebruik kan maken van dit externe ‘superbrein’.
 • Wordt de early adaptor van deze nieuwe technologieën.
 • Ontwikkel je eigen expertise op een ongekende snelheid.
 • Ontwikkel een klantbegeleiding en service zoals niemand anders kan bieden.

In deze totaal opleiding AI en ChatGPT voor Fitnessondernemers doorloop je 4 online thuisstudie cursussen, die je een totaal inzicht geven in wat AI is, hoe het zich ontwikkeld heeft, wat de toepassingsmogelijkheden zijn, wat de gevaren zijn, wat ChatGPT is, wat de mogelijke impact is op de fitness industrie en hoe je er als fitness ondernemer optimaal gebruik van kan maken.

Je kan onderin inschrijven voor de totaal opleiding, of via de aparte cursus informatie pagina’s inschrijven voor de losse cursussen.

Cursus 1: Artificiële Intelligentie: Van oorsprong tot toekomst

Welkom bij de cursus "Artificiële Intelligentie: Van oorsprong tot toekomst". Duik met ons in de fascinerende wereld van AI! Ontdek wat AI precies is, reis door de tijd met de geschiedenis van AI en verken de vele toepassingen die ons dagelijks leven beïnvloeden. Van chatten met Siri tot zelfrijdende auto's, AI is overal. Maar, zoals bij elke superheld, zijn er ook schurken. We bespreken de risico's en de regelgeving rondom AI. Dus, klaar voor een avontuur in de wereld van AI?

Meer informatie en/of inschrijven voor cursus 1

Cursus 2: ChatGPT: Het digitale superbrein ontcijferd

Welkom bij de cursus "ChatGPT: Het digitale superbrein ontcijferd". Ooit gehoord van ChatGPT en je afgevraagd wat het allemaal kan? Je bent op de juiste plek! Duik diep in de geschiedenis van OpenAI, leer de evolutie van ChatGPT kennen en ontdek de eindeloze mogelijkheden. Of je nu een schrijver, student, professional of gewoon nieuwsgierig bent, ChatGPT heeft iets voor jou. We gaan ook enkele boeiende toepassingen verkennen, van gezondheidszorg tot onderwijs. Dus, klaar om je digitale assistent echt te leren kennen?

Meer informatie en/of inschrijven voor cursus 2

Cursus 3: AI en Chat GPT in de fitnessindustrie

Welkom bij de cursus "AI en ChatGPT in de Fitnessindustrie". Ooit gedacht dat AI je zou helpen met de uitvoering en instructie van squats? De toekomst is hier! Ontdek hoe AI en ChatGPT de fitnesswereld gaan revolutioneren. Van gepersonaliseerde trainingsschema's tot virtuele coaches, de mogelijkheden zijn eindeloos. Krijg een voorproefje van het sportcentrum van 2050 en leer als fitness professional hoe je deze technologie vandaag al kunt omarmen. Dus, klaar om je fitnessgame naar een hoger niveau te tillen met een vleugje technologie?

Meer informatie en/of inschrijven voor cursus 3

Cursus 4: AI en Chat GPT voor de fitness ondernemer

Welkom bij "AI en ChatGPT voor de Fitnessondernemer". Ben je klaar om je organisatie en service te upgraden met een vleugje technologie? Ontdek hoe je met sterke prompts je fitness organisatie en service kunt boosten. Leer hoe je met ChatGPT de werkeffectiviteit kan optimaliseren, nieuwe businessunits kan bedenken, je marketing kan versterken en hoe AI zelfs jouw als ondernemers mentale ondersteuning kan bieden. Of je nu advies wilt over je retentiebeleid, personeelsontwikkeling, marketing of klantenservice, met deze cursus ben je helemaal up-to-date.

Meer informatie en/of inschrijven voor cursus 4

Deze opleiding is ontwikkeld voor manager of ondernemers van sportcentra, personal training studio’s, fysio fitness centra e.d.. Je kan er zonder specifieke vooropleiding aan deelnemen. Affiniteit hebben met fitness en sport en enige trainingservaring een zeker wel een pre.

On-demand, dus volledig als thuisstudie te volgen.


De opleiding wordt volledig on-demand aangeboden en gepresenteerd door John van Heel.

De opleiding wordt volledig on-demand aangeboden. Het volgen van de on-demand lessen, uitvoeren van praktijk opdrachten en een theorie-toets bij elk cursusdeel heeft een geschatte totaal studiebelasting van 30 tot 40 uur.

Na inschrijving kan je meteen aan de slag. De on-demand lessen kan je op eigen tempo doorlopen. Je krijgt het studiemateriaal 12 maanden ter beschikking.

De kosten van deze opleiding bedragen € 199.

Voor inhoudelijke vragen en ondersteuning tijdens de cursus of vragen voor de docent kun je contact opnemen met een van onze studiecoaches via studiecoach@efaa.nl.

Je bent hier:

Waarom EFAA opleidingen?

 • Meer dan 35 jaar ervaring
 • Al meer dan 35.000 mensen opgeleid
 • Erkend door NL Actief
 • Europese (EQF/eReps) erkenning Europe Active
 • Officieel opleidingspartner NASM
 • Combinatie opleidingen online en praktijk leren
 • Locaties door heel Nederland
 • Voordelige combinatie- en totaalpakketten
 • Gespreid betalen mogelijk

opleidingskosten

199,00

locaties & startdata

Online zelfstudie opleiding (geheel online te volgen)
--

AANGESLOTEN BIJ