Yogirya, Burn & Relax!

Yogirya® is een nieuwe 45 minuten durende groepsles, opgebouwd uit een yoga-gerelateerde opwarming, gecombineerd met toegankelijke, maar uitdagende kracht- en conditieoefeningen in tabatastijl waarbij kettlebells gebruikt worden voor optimaal spiergebruik en fun! Heerlijk opzwepende muziek daagt de deelnemers uit om hun grenzen te verleggen. Na een intensief gedeelte volgt dan nog een stuk stretching en mindfulness relaxatie zodat uw klant relaxed en terug opgeladen naar huis keert.


Yogirya® is een sport voor zowel dames als heren, voor studenten, maar ook voor mensen die gewoon gezonder willen leven.

Wil jij zelf Yogirya® instructeur worden, maar wil je eens een les proberen, schrijf je dan snel in voor een gratis Yogirya kennismaking workshop.

Laat deze gelegenheid niet aan je voorbij gaan, en geniet mee van het succes van deze nieuwe Fitness-sensatie.

Met Yogirya vindt er elke les verbetering plaats van de aerobe en anaerobe capaciteit, het spieruithoudingsvermogen, spiertonus en spierdefinitie, de neuromusculaire en cognitieve functie, houding, balans, stabilisatie, de spierkracht, vermindering van de beleving van stress, coördinatie en de Mind-body connectie.

Kijk hier voor de volledige inhoud van de opleiding.

Laat deze gelegenheid niet aan je voorbij gaan, en geniet mee van het succes van deze nieuwe Fitness-sensatie.

Deze kennismaking workshop Yogirya is een on demand workshop, wat wil zeggen dat je die op een eigen gekozen dag en tijd kan bekijken online. Na inschrijving ontvang je een link naar je persoonlijke account, waarin wij de kennismaking workshop beschikbaar zullen stellen in het e-learning portaal.


Voor inhoudelijke vragen en ondersteuning tijdens de cursus of vragen voor de docent kun je contact opnemen met een van onze studiecoaches via studiecoach@efaa.nl.

Ervaringen van deelnemers

Je bent hier:

Waarom EFAA opleidingen?

  • Meer dan 35 jaar ervaring
  • Al meer dan 35.000 mensen opgeleid
  • Erkend door NL Actief
  • Europese (EQF/eReps) erkenning Europe Active
  • Officieel opleidingspartner NASM
  • Combinatie opleidingen online en praktijk leren
  • Locaties door heel Nederland
  • Voordelige combinatie- en totaalpakketten
  • Gespreid betalen mogelijk

opleidingskosten

GRATIS

locaties & startdata

On demand
--

AANGESLOTEN BIJ