Yogirya® - het nieuwste Fitness lesconcept!

Yogirya® is een unieke 45 minuten durende groepsles, geïnitieerd vanuit België, opgebouwd uit een Power Yoga-gerelateerde warming-up, gecombineerd met toegankelijke, maar uitdagende kracht- en conditieoefeningen in tabatastijl waarbij kettlebells gebruikt worden voor optimaal spiergebruik en fun! Heerlijk opzwepende muziek daagt de deelnemers uit om hun grenzen te verleggen. Na de tabata komt een Yin Yoga-gerelateerde cooling-down met als afsluiting mindfulness relaxatie, zodat uw klant relaxed en terug opgeladen naar huis keert.


Wat is yogirya®?

Yogi referereert naar de persoon die yoga beoefent, Girya is de Russische benaming van kettlebell: de kettlebell is de tool die in elke les gebruikt wordt om verschillende spiergroepen simultaan te gebruiken waardoor een groot energieverbruik ontstaat. Tabata is de muziekstijl die gebruikt wordt voor cardio- en gewicht training om in korte tijd zo efficiënt mogelijk te werken (H.I.I.T. training).

Waarom (Power)yoga?

Onze maatschappij is de dag van vandaag zo veeleisend dat iedereen op de toppen van zijn tenen loopt. De huidige maatschappij is erg veeleisend, vergt veel flexibiliteit, maar slorpt een mens volledig op. Al deze stress zorgt voor depressie en burnout. Daarom is een stukje ontspanning dus een must. Power yoga is vooral gericht op spieren en is dus best intensief. We doen zonnegroeten in soepele en ononderbroken bewegingen op het ritme van de ademhaling. De zonnegroeten brengen focus en helderheid en zijn ook geschikt voor beginners. Yoga is veel meer dan enkel wat ademhalingsoefeningen of meditatie. Wij kiezen voor een stukje power yoga als opwarming en restorative en yin yoga en mindfulness gerelateerde oefeningen als stretching en ontspanning. De workout wordt op blote voeten gedaan om meer stabiliteit en balans te oefenen, om de voeten te versterken en om de energie te voelen stromen. Een goed ontwikkeld balansgevoel is goed voor body, mind and soul.

Kracht en conditie met de kettlebell

In elke Yogirya les worden oefeningen met kettlebell opgenomen, om verschillende spiergroepen simultaan te gebruiken, waardoor een groot energieverbruik ontstaat, afgewisseld met conditietraining. Deze toevoeging leidt tot verbetering van hart- en bloedvaten, verlaging van bloeddruk, verbetering van metabolisme, vetverbranding en verbetering van botdichtheid.

Yogirya®voordelen

Met Yogirya vindt er elke les verbetering plaats van het fitnesslevel op korte termijn, van de aerobe en anaerobe capaciteit, het spieruithoudingsvermogen, spiertonus en spierdefinitie, de immuniteit, de stamina, het uithoudingsvermogen, de neuromusculaire and cognitieve functie, de gewrichtsmobiliteit, houding, balans, stabilisatie, vermindering lichaamsvet, de cardiovasculaire capaciteit, de spierkracht, vermindering van de beleving van stress, sterkere botten, flexibiliteit, coördinatie en beweeglijkheid, de Mind-body connectie en het zelfvertrouwen.

Voor wie is Yogirya®?

Yogirya® is een sport voor zowel dames als heren, voor studenten, voor mensen die gezonder willen leven, mensen met een sedentaire levensstijl: ter preventie van hartklachten, voor meer bloedvolume, verlaging van de bloeddruk, om diabetes te voorkomen, om het metabolisme te verhogen, voor mensen met burnout & stress, voor mensen die af willen vallen, atleten, mensen met ADHD, mensen met slechte botdichtheid en voor families: moeder/dochter, vader/zoon, om quality time samen op een gezonde manier te besteden.

De Yogirya opleiding is geen basis opleiding om les te geven. Er wordt vanuit gegaan dat je al ervaring hebt met lesgeven, op het gebied van aerobics, yoga, bodypump of andere lesvormen.

Na een 1 daagse opleiding als Yogirya® instructeur ben je klaar om je eigen Yogirya® groepsles te geven.

Laat deze gelegenheid niet aan je voorbij gaan, en geniet mee van het succes van deze nieuwe Yogirya Fitness-sensatie.

Locaties in Nederland en België.

Tijd: 10.00 uur tot 17.00 uur.

De data van de Live Online opleiding vind je op deze pagina: https://www.efaa.nl/groepstraining-opleidingen/yogirya-liveinstructeurs-opleiding-live-online

Hieronder de data van de op locatie opleiding.


Weert
Start: zondag

lesdag: 12-12-2021 | 10:00 - 17:00 uur (zondag)

De kosten voor deze eendaagse opleiding zijn € 299,- (incl. btw 51,89)

Inbegrepen in de opleiding

 • Instructeurs cursus “Syllabus”
 • Certificaat Yogirya® instructeur
 • 3 maanden gebruikslicentie (incl. starters choreografie, video's en muziek)
 • Marketing materialen om de lessen te promoten in de regio
 • Mogelijkheid om toe te treden tot het licentieprogramma (€ 30,- per maand)
  • Toegang tot de Yogirya toolbox
   • Choreografie
   • Video’s
   • Muziek
   • Marketing
  • Iedere 3 maanden nieuwe choreografie, video’s, muziek en marketing


Ervaringen van deelnemers

Je bent hier:

Waarom EFAA opleidingen?

 • Meer dan 30 jaar ervaring
 • Al meer dan 25.000 mensen opgeleid
 • Erkend door NL Actief
 • Europese (EQF/eReps) erkenning Europe Active
 • Officieel opleidingspartner NASM
 • Combinatie opleidingen online en praktijk leren
 • Locaties door heel Nederland
 • Voordelige combinatie- en totaalpakketten
 • Gespreid betalen mogelijk

opleidingskosten

247,11
exclusief 21% btw

locaties & startdata

Weert
12-12-2021

Studiekosten zijn mogelijk aftrekbaar van de inkomstenbelasting.

Voor meer informatie verwijzen we u door naar de website van de Belastingdienst.