07-09-2006

De branche van sport- en bewegingscentra heeft zich ontwikkeld tot een professionele en dynamische bedrijfstak. Een sterke en goed georganiseerde branchevereniging en een marktgerichte service organisatie hebben een belangrijke meerwaarde om de branche naar een hoger niveau te tillen en kwalitatief verder te ontwikkelen. Fit!vak is de brancheorganisatie van erkende sport- en bewegingscentra en steunt de aangesloten ondernemers op het gebied van bedrijfsvoering, personeel, kwaliteit, product- en methodiek-ontwikkeling. Fit!vak promoot het product fitness en de daarbij behorende activiteiten en diensten. Fit!vak geeft 6 maal per jaar het Fitnessvakblad Fit!magazine uit en organiseert workshops en symposia voor ondernemers uit de branche. Fit!vak leden zijn automatisch en kosteloos aangesloten bij IHRSA (de internationale brancheorganisatie). Fitvak ontwikkelt en verzorgt Rijkserkende opleidingen op het gebied van management en sport- en fitnessinstructie. Fit!vak is voor de branche de gesprekspartner naar de overheid en semi-overheid. Op dit moment zijn 540 ondernemers aangesloten bij Fit!vak.

EFAA is een service- en educatieve organisatie voor sport- en fitnesscentra. EFAA organiseert conventies, bijscholingen, workshops en trainingen, zorgt voor kennis- en kwaliteitsontwikkeling via het uitgeven van boeken (Kengetallen, Klantenbehoud, Fitnessbranche in Beeld), een instructor magazine, leden nieuwsbrieven en het TQM-ISO 9001;2000 opleidingstraject voor managers en ondernemers.

Gecombineerd lidmaatschapVanaf 1 oktober worden sportcentra in de gelegenheid gesteld gebruik te maken van het gecombineerd Business lidmaatschap. EFAA en FIT!VAK slaan de armen in elkaar!

Na jaren overleg is het dan echt zover, EFAA en Fit!Vak gaan structureel samenwerken. De eerste uiting van deze samenwerking is een gecombineerd lidmaatschap. Verder wordt er nog overlegd over samenwerking op het gebied van Fit!Ned en NGP, Lerf en ISO en opleidingen en een landelijk centraal examen.

Het combinatie lidmaatschap biedt de deelnemer de volgende publicaties en lidmaatschappen gemakkelijk in een abonnement; · Fit!vak magazine en lidmaatschap · Fit!vak branche nieuwsbrief · Fit!vak digitale nieuwsbrief · MKB Nederland lidmaatschap · EFAA Fitness Update en lidmaatschap · EFAA Club Leadership nieuwsbrief · EFAA Gezond en Vitaal Nieuwsbrief · EFAA FitFacts · Body Life Magazine · IHRSA Club Business International magazine en lidmaatschap · IHRSA Club Business Europe magazine

Vanaf 1 oktober kunt u registreren voor dit nieuwe abonnement. De investering in het EFAA/FIT!VAK abonnement bedraagt 85 euro per maand (exclusief btw).

Wilt u additioneel gebruik maken van BMS online, de digitale management organiser, Kengetallen Online, een management helpdesk en extra korting voor het gehele team voor congres en trainingen? Dan is het EFAA/FIT!Vak Quality lidmaatschap het meest geschikte abonnement voor uw organisatie. De investering in dit lidmaatschap bedraagt 195 euro per maand.

Inschrijven kan via info@efaa.nl

Volg ons ook op:

Overige nieuws

Je bent hier:

AANGESLOTEN BIJ


EFAA
Missie & visie

Samen bijdragen aan de stop van de toename van overgewicht.

Stop overgewicht MEER INFO

Nieuwe Gezondheid
Trainers Netwerk

Gratis inspiratie netwerk voor trainers met passie voor het vak

Trainers netwerk MEER INFO

Nieuwe Gezondheid
Lidmaatschappen

Word een leefstijl kenniscentrum van jouw regio!

Nieuwe Gezondheid MEER INFO