06-12-2011

Marketingbureau Hidden Profits is als 1e en enige in de fitness & health branche opgenomen als Google Adwords Certified Partner. Dit is de hoogst mogelijke stap in het partner programma van Google Adwords. Hidden Profits klanten zijn hiermee verzekerd van stabiele kwaliteit van alle advertentiecampagnes!

 

Online marketeer Wouter Cornelissen: ‘Deze certificering is de kroon op ons werk. We hebben al eerder mooie resultaten geboekt op dit onderdeel, maar deze status in het partnerprogramma is het hoogst haalbare! Voor zover wij kunnen zien is er nergens ter wereld een vergelijkbaar bureau met deze erkenning.’

 

Meer mogelijkheden

‘Het Google partnerschap biedt meer mogelijkheden dan individuele gebruikers hebben. O.a. extra toegang tot bepaalde informatie/kennisbronnen. Daarmee zijn we altijd als eerste op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen. Google partners worden verplicht zich doorlopend aan de minimum vereisten te houden, anders vervalt het partnerschap. Doorlopende kwaliteit is dus gegarandeerd voor al onze klanten!’, vervolgt Cornelissen

 

Branchekennis cruciaal

Trots sluit Cornelissen af: ‘Online marketing draait om cijfers. We zijn dan ook trots om elke maand te zien dat we ongeveer 3x zo effectief zijn als Google zelf als norm aanhoudt. Gemiddeld, over alle klanten gemeten. Met uitschieters die zelfs tot 20 keer zo effectief zijn! De branchekennis lijkt hierbij de cruciale factor te zijn.

 

Gratis Google Adwords campagnes

Hidden Profits viert het Google partnerschap met gratis Google Adwords campagnes! Deze maand worden er 10 verloot. Volledig ingericht door een van de online marketingprofessionals van Hidden Profits. Inclusief klikbudget.

 

Vul in en win op: www.hiddenprofits.nl

Volg ons ook op:

Overige nieuws

Je bent hier:

AANGESLOTEN BIJ


EFAA
Missie & visie

Samen bijdragen aan de stop van de toename van overgewicht.

Stop overgewicht MEER INFO

Nieuwe Gezondheid
Trainers Netwerk

Gratis inspiratie netwerk voor trainers met passie voor het vak

Trainers netwerk MEER INFO

Nieuwe Gezondheid
Lidmaatschappen

Word een leefstijl kenniscentrum van jouw regio!

Nieuwe Gezondheid MEER INFO