07-09-2006

Unieke samenwerking tussen EFAA en SLIM

Een 3 daagse training over rust, inzicht en betrokkenheid met een kwalitatieve basisstructuur! Leg een kwalitatief fundament onder het personeelsbeleid en ontwikkel naar een zelfsturende bedrijfscultuur. Creer een basis om effectief te kunnen delegeren, medewerkers te enthousiastmeren en ze te coachen naar ambassadeurs van de organisatie!

SL!M, het opleidingsinstituut van de HDD Groep, organiseert i.s.m. EFAA nu speciaal voor personeelsmanagers, managers en ondernemers deze 3-daagse cursus Praktisch Personeelsmanagement. Een praktijkgerichte training die gebaseerd is op ISO 9001; 2000 organisatorische structuur voor personeelsmanagement.

Inhoud:Motiveren van het personeel, omgaan met bonussen en commissies, contracten voor bepaalde of onbepaalde tijd, een personeelsactiviteiten jaarplan, resultaatgericht management, beheersen van personeelskosten, een intern communicatieplan, een communicatie / bedrijfscultuur reglement, functieprofielen, competentie, ontwikkelingsplannen opstellen, het creëren van een effectieve inwerkstructuur, arbeidsvoorwaarden, employee benefits en teamregelement, persoonlijk rapportage overzicht voor leidinggevenden. Tevens worden er de benodigde praktijkdocumenten aangereikt.

Start : 3 november te WaalwijkInschrijven; jos@hddgroep.nl of bel naar SLIM 0416 67 51 00. Zie ook

Volg ons ook op:

Overige nieuws

Je bent hier:

AANGESLOTEN BIJ


EFAA
Missie & visie

Samen bijdragen aan de stop van de toename van overgewicht.

Stop overgewicht MEER INFO

Nieuwe Gezondheid
Trainers Netwerk

Gratis inspiratie netwerk voor trainers met passie voor het vak

Trainers netwerk MEER INFO

Nieuwe Gezondheid
Lidmaatschappen

Word een leefstijl kenniscentrum van jouw regio!

Nieuwe Gezondheid MEER INFO