11-11-2008

Aerofit Healthclub Wassenaar is volgens de ISO 9001:2000 audit van Det Norske Veritas het meest kwalitatieve sportcentrum van Nederland. Als tweede en derde sportcentrum volgen Medisport, Ettenleur en Derks Sport in Wychen.

De sportcentra worden op verschillende aspecten gekeurd door een geaccrediteerd DNV auditor. Het belangrijkste aspect van de audit 2008 was de manier zoals het sportcentrum omgaat met feedback van klant en team. Andere belangrijke aspecten waren het heldere beleid, het bewaken van de vooraf gestelde doelstellingen, klantbegeleiding, doorontwikkeling van het team, de bewaking van de organisatorische planning en verbeterprojecten op basis van analyses.

Aerofit Healthclub volgde in 2006 de ISO-TQM Club Management opleiding bij EFAA en behaalde in 2007 het felbegeerde ISO certificaat. Gedurende het opleidingsjaar implementeerde Aerofit een praktisch kwaliteitshandboek, omschreef het team de primaire en secundaire procedures en implementeerde het management team een structuur waarmee de organisatie gemakkelijker in staat is om de organisatie marktgericht te ontwikkelen.

Accuratesse, focus op kwaliteit en een goed luisterend oor voor klanten en team vanuit het management team zorgden ervoor dat Aerofit als beste uit de audit 2008 is gerold. Een dikke PLUIM is op zijn plaats.

Volg ons ook op:

Overige nieuws

Je bent hier:

AANGESLOTEN BIJ


EFAA
Missie & visie

Samen bijdragen aan de stop van de toename van overgewicht.

Stop overgewicht MEER INFO

Nieuwe Gezondheid
Trainers Netwerk

Gratis inspiratie netwerk voor trainers met passie voor het vak

Trainers netwerk MEER INFO

Nieuwe Gezondheid
Lidmaatschappen

Word een leefstijl kenniscentrum van jouw regio!

Nieuwe Gezondheid MEER INFO