10-11-2008

Monique van Geel (midden) is gekozen tot Ondernemer van het Jaar van de gemeente Halderberge. Links op de foto de twee andere genomineerden Femke Thijs en Jan Nagelkerke. Rechts onderneemster Annemarie van Gaal, die de avond aan elkaar praatte.foto Gerard van Offeren/het fotoburo

OUDENBOSCH - Monique van Geel van BodyActive in Oud Gastel heeft zaterdag de titel Ondernemer van het Jaar van de gemeente Halderberge gewonnen.

Tijdens het Ondernemersgala in Hotel Tivoli in Oudenbosch versloeg zij twee Oudenbossche collega-ondernemers: Femke Thijs van Aldoscreen Zeefdrukkerij en Jan Nagelkerke van Bakkerij Nagelkerke. Tijdens de gala-avond mochten de drie overgebleven finalisten zich presenteren aan een uitverkochte zaal. Na een bedrijfsfilm en een korte introductie volgde een discussie met de juryleden Lex van der Wolf van de BOM, Rein van Erp van Mazars Berenschot Corporate Finance en Professor Frans van den Bosch van de Erasmus Universiteit, waarbij de genomineerden het beleid en de visie van hun bedrijf moesten verdedigen.Een stemmingsronde onder de jury en het publiek wees uit dat Monique van Geel dat als beste had gedaan. Als beloning ontving zij een schitterende award en het prijzenpakket met een waarde van tienduizend euro. Juryvoorzitter Frans Bos roemde de kandidaten en prees hen om hun inzet en ambities. Hij gaf aan dat de finale ook voor de jury spannend was, en dat de verschillen uiteindelijk klein waren. De jury was enthousiast over de ambities, de daadkracht en presentatie van Monique van Geel. Met name de duidelijke doelgroepbenadering van het fitnesscentrum, de continue verbeteringen van de gezondheidsprogramma's en de inspirerende benadering van klanten speelden een belangrijke beslissing in de keuze voor Monique als winnaar. Bij de uitreiking van de prijs gaf wethouder Gerard Huijpen aan zeer trots te zijn op ondernemend Halderberge. Als portefeuillehouder economische zaken bood hij alle kandidaten een beeldje aan. De opbrengst van het Ondernemersgala gaat naar een tandheelkundig project van de Stichting Zorg voor Elandsdoorn. Het belangrijkste doel van deze stichting is om binnen acht jaar het 'Ngwenya Community Dental Care Program' in Zuid-Afrika financieel onafhankelijk te maken door het opleiden van een Zuid-Afrikaanse tandarts en hulppersoneel. Ook moet het project een economisch gezonde basis krijgen. Afgevaardigde Jos Blaauwhof ontving een cheque van € 7500,- uit handen van Michel Mansveld, voorzitter van het Ondernemersgala.

Volg ons ook op:

Overige nieuws

Je bent hier:

AANGESLOTEN BIJ


EFAA
Missie & visie

Samen bijdragen aan de stop van de toename van overgewicht.

Stop overgewicht MEER INFO

Nieuwe Gezondheid
Trainers Netwerk

Gratis inspiratie netwerk voor trainers met passie voor het vak

Trainers netwerk MEER INFO

Nieuwe Gezondheid
Lidmaatschappen

Word een leefstijl kenniscentrum van jouw regio!

Nieuwe Gezondheid MEER INFO