31-03-2009

Les Mills heeft onlangs het format van BODYJAM aangepast, waardoor het dansprogramma nu het beste biedt van twee werelden! Het doel van BODYJAM is om de hele wereld te laten dansen. Om dit te kunnen bereiken heeft Les Mills voor BODYJAM 47 twee verschillende niveau’s geïntroduceerd:

- BASE: Het niveau van deze lessen ligt ongeveer 30% lager dan bij de vorige releases. Hierdoor zijn de lessen makkelijker te leren en makkelijker uit te voeren. Dus voor een grotere doelgroep toegankelijk. - ADVANCED: Het niveau van deze lessen is vergelijkbaar met de vorige releases.

Beide versies hebben dezelfde muziek en dansstijlen. Ook de bewegingen zijn vergelijkbaar. Echter, in de ADVANCED versie zullen bijvoorbeeld armcombinaties en draaibewegingen de versie moeilijker maken. Instructeurs kunnen op beide niveaus les geven of de twee versies combineren. Met deze verdeling kunnen clubs de BODYJAM lessen volledig aanpassen aan het niveau van de leden en dus een grotere doelgroep aanspreken, zodat de hele wereld de BODYJAM moves onder de knie krijgt.

Veel BODYJAM clubs hebben positief gereageerd op het nieuwe format. Veel clubs hanteren het volgende schema:

- 4 weken BODYJAM; - 4 weken BODYJAM +; - 4 weken BODYJAM mix met oude releases.

Zo blijft het verfrissend en uitdagend gedurende 3 maanden. De twee BODYJAM opties zijn in het leven geroepen, zodat clubmanagers makkelijker geschikte instructeurs kunnen vinden en om deelnemersaantallen te handhaven of te verhogen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Les Mills op telefoonnummer +31 (0)416 34 97 25. Neem ook een kijkje op de website: lesmills.com.

Volg ons ook op:

Overige nieuws

Je bent hier:

AANGESLOTEN BIJ


EFAA
Missie & visie

Samen bijdragen aan de stop van de toename van overgewicht.

Stop overgewicht MEER INFO

Nieuwe Gezondheid
Trainers Netwerk

Gratis inspiratie netwerk voor trainers met passie voor het vak

Trainers netwerk MEER INFO

Nieuwe Gezondheid
Lidmaatschappen

Word een leefstijl kenniscentrum van jouw regio!

Nieuwe Gezondheid MEER INFO