15-02-2009

Met een feestelijke open dag wordt zaterdagmiddag 14 februari a.s. Fitnesscentrum Boost in Grootegast geopend. Na een intensieve verbouwingsperiode zijn de eigenaren Anne en Jolanda Bouwer uit Surhuisterveen er ontzettend trots op om de inwoners van de gemeente Grootegast en omstreken hun eigen nieuwe fitnesscentrum te kunnen tonen.

Al langer liep Anne, rijkserkend fitnessinstructeur en personal trainer, rond met het idee om samen met partner Jolanda een eigen sportcentrum te starten. Vanuit de gemeente Grootegast vingen zij regelmatig signalen op dat er behoefte was aan een eigen sportcentrum aangezien men tot nu toe was aangewezen op de ver gelegen sportscholen. Na de zomer kregen hun plannen vaste vorm omdat er aan de Hoofdstraat 168a te Grootegast een ruim pand kon worden betrokken, dat zich bij uitstek leende voor het beoogde doel. Zij zijn erin geslaagd een modern en gezellig sportcentrum te realiseren waar voor iedereen vanaf 16 jaar volop de ruimte is om te sporten.

In de met Technogym en LifeFitness uitgeruste fitnesszaal kan de individueel sporter terecht en in de aerobic-en spinningzaal kunnen de diverse groepslessen worden beoefend. Met een aanbod van o.a. fitnesscircuit, steps, spinning, aerobic, power-pump etc. heeft fitnesscentrum Boost een totaalpakket gecreeërd. Ook voor de iets oudere sporter is er een 50+ fitnessochtend waarbij gezamenlijk onder intensieve begeleiding wordt gesport. Heerlijk onspannen kan in de voor de leden gratis sauna en een zonnebank is aanwezig voor een gezond kleurtje.

Wilt u afvallen, uw conditie verbeteren of gewoon lekker in beweging zijn, vanaf nu kan dit in Grootegast, en dat voor een betaalbare prijs met een maandabonnement vanaf € 22,50.

U wordt van harte uitgenodigd om zaterdag 14 februari a.s. de open dag te bezoeken waarbij diverse demonstraties worden gegeven van de diverse groepslessen (voor tijdstippen zie advertentie elders in dit blad) U bent natuurlijk uitgenodigd om direct met de demonstraties mee te doen. Inschrijven voor de diverse lessen mag direct op de open dag. Anne en Jolanda Bouwer heten u in ieder geval, samen met hun medewerkers, van harte welkom.

Volg ons ook op:

Overige nieuws

Je bent hier:

AANGESLOTEN BIJ


EFAA
Missie & visie

Samen bijdragen aan de stop van de toename van overgewicht.

Stop overgewicht MEER INFO

Nieuwe Gezondheid
Trainers Netwerk

Gratis inspiratie netwerk voor trainers met passie voor het vak

Trainers netwerk MEER INFO

Nieuwe Gezondheid
Lidmaatschappen

Word een leefstijl kenniscentrum van jouw regio!

Nieuwe Gezondheid MEER INFO