08-06-2010

In september 2010 start de Rijkerkende EFAA Fitness A Opleiding weer. Deze rijkserkende opleiding (ministerie van OC&W en FitVak) is bedoeld voor startende instructors die na een praktische opleiding aan de slag willen als erkend fitness-instructor. De opleiding is ook geschikt als bijscholingscursus voor fitness-instructors die al langere tijd geleden hun opleiding hebben gevolgd. Naast een theorie- en een praktijkdeel vormt de stage een essentieel onderdeel van de praktijkgerichte opleiding.

Rijkserkend diploma: De Fitness A opleiding (Basis Fitness Instructor opleiding) wordt erkend door het ministerie van OC en W (Onderwijs Cultuur en Wetenschap). Dit betekent dat deze opleiding rijkserkend is en voldoet aan de kwaliteitsnormen die hier voor gelden. Tevens wordt deze opleiding vanaf september 2009 afgesloten met een door FitVak (ministerie van VWS) erkend examen.

Achtergrond EFAA opleidingen: EFAA Opleidingen (voorheen AFN Opleidingen) verzorgt al sinds 1986 opleidingen, trainingen en bijscholingen voor fitness instructors, personal trainers, managers en ondernemer.

Meer informatie over de opleiding en de startdata zijn te vinden op www.efaa.nl

Volg ons ook op:

Overige nieuws

Je bent hier:

AANGESLOTEN BIJ


EFAA
Missie & visie

Samen bijdragen aan de stop van de toename van overgewicht.

Stop overgewicht MEER INFO

Nieuwe Gezondheid
Trainers Netwerk

Gratis inspiratie netwerk voor trainers met passie voor het vak

Trainers netwerk MEER INFO

Nieuwe Gezondheid
Lidmaatschappen

Word een leefstijl kenniscentrum van jouw regio!

Nieuwe Gezondheid MEER INFO