28-05-2018

Wat een heerlijk weekend hebben we weer achter de rug. Heb jij ook al weer zo’n zin in de zomer? Dat hebben natuurlijk veel Nederlanders. De korte broeken liggen weer bovenaan in de kast en de nieuwe bikini’s zijn niet aan te slepen. Met de zomer in de bol kijken we natuurlijk weer wat vaker in de spiegel, hoe staat het ervoor als we het strand gaan bezoeken? Menigeen zal concluderen, ‘ik moet er echt nog wat aan doen’. Maar met de vakantie in aantocht valt al sowieso 50% van Nederland af, die vertrekken naar het buitenland en starten niet meer met een nieuwe sport voor de zomer. Die andere 50% echter blijft in ons kikkerlandje. Ze gaan in Nederland op vakantie of niet op vakantie. Voor beide groepen is het goed om ze een aantrekkelijk aanbod te doen, waardoor het inhaken in deze periode gemakkelijker is.

De low budgets kiezen deze periode voor de ‘gratis sporten tot 1 september’, maar daar zit dan meteen het vaste lidmaatschap van 2 jaar aan vast. Er zijn voldoende mensen die daar nog geen zin in hebben maar toch in de zomer lekker willen sporten. Veel centra bieden nu al de bekende 60 dagen sporten voor 60 euro of 3 maanden voor 99 euro.

Wellicht bied je een daluren kaart die al goedkoper is, die je in de zomer ook in de aanbieding kan zetten.  Een zomer fit programma vanaf 12.50 of 15 euro per maand bijvoorbeeld. Vergeet niet bij de introductie een aanbieding te doen met de mogelijkheid een lidmaatschap te nemen.

Misschien heb je ook een programma of programma onderdelen die je in het zomer fit programma kan koppelen. Bijvoorbeeld een voedingsanalyse, een beweegplan of een familie leefstijl advies? Een zomer fit pas is wellicht een leuke actie om aan bedrijven aan te bieden die al lid van de club zijn of om nieuwe te werven?

Geef de thuisblijvers in ieder geval een goede reden om deze zomer lekker actief te worden.

Volg ons ook op:

Overige nieuws

Je bent hier:

AANGESLOTEN BIJ


EFAA
Missie & visie

Samen bijdragen aan de stop van de toename van overgewicht.

Stop overgewicht MEER INFO

Leefstijlclub
Trainers Netwerk

Gratis inspiratie netwerk voor trainers met passie voor het vak

Trainers netwerk MEER INFO

Leefstijlclub
Lidmaatschappen

Word een leefstijl kenniscentrum van jouw regio!

Nieuwe Gezondheid MEER INFO