03-08-2012

Is uw sportcentrum klaar om de slag naar ‘Preventie Centrum’ te maken? Welke aanpassingen dienen er nog gemaakt te worden om in te haken op de uniforme aanpak? Is de organisatorische structuur op dit moment sterk genoeg om het preventiecentrum traject in te gaan?

De Nederlandse fitnessbranche kent veel verschillen in bedrijfsvoering. De ene ondernemer staat nog in de praktijk, de ander heeft een management team en stuurt alleen maar aan, en daarnaast zijn er nog tal van variaties van ondernemen binnen deze branche. Er zijn centra welke de organisatie en samenwerking met de zorg dermate hebben staan, dat ze in een verkort traject preventie centrum kunnen worden, andere hebben intensievere begeleiding/training nodig. Om dit te kunnen analyseren en een toegespitst advies te kunnen verstrekken is de Preventiecentrum Scan ontwikkeld.

De Preventiecentrum Scan wordt op locatie uitgevoerd, duurt ongeveer 60 minuten en als resultaat krijgt u een op uw organisatie afgestemd advies wat uw beste en meest efficiënte aanpak is om uw onderneming  (door) te ontwikkelen tot Fit!vak erkend Preventiecentrum.

De kosten voor deze scan bedragen €225,-  excl. btw en reiskosten. Voor Fit!vak, VES en EFAA leden bieden we deze Preventiecentrum scan gratis aan.

Maak meteen een afspraak via info@efaa.nl of bel 0495-533229 

Volg ons ook op:

Overige nieuws

Je bent hier:

AANGESLOTEN BIJ


EFAA
Missie & visie

Samen bijdragen aan de stop van de toename van overgewicht.

Stop overgewicht MEER INFO

Nieuwe Gezondheid
Trainers Netwerk

Gratis inspiratie netwerk voor trainers met passie voor het vak

Trainers netwerk MEER INFO

Nieuwe Gezondheid
Lidmaatschappen

Word een leefstijl kenniscentrum van jouw regio!

Nieuwe Gezondheid MEER INFO