30-12-2022

Donderdag 5 januari, 9.30 uur, gratis webinar: ‘Gezondere leefstijl, Gezondere generaties’

Op 5 januari om 9.30 uur kan je gratis deelnemen aan het webinar ‘Gezondere leefstijl, Gezondere generaties’. In het webinar wordt meer verteld over het Europese New Health project, het vormen van een EU netwerk van Healthy Lifestyle promotors, over de missie om professionals de nodige basiskennis aan te reiken over preventieve gezondheid en je kan gratis deelnemen aan de Leefstijl als medicijn mini video cursus. Het webinar duurt ongeveer 50 minuten. Een plek reserveren? Mail naar info@new-health.eu.

Ontvang een gratis ‘Leefstijl als medicijn’ cursus!

Het projectteam van het New Health project, bestaande uit een aantal universiteiten en leefstijl experts, is er van overtuigd, dat er grote noodzaak is om Leefstijl massaal als een gezondheid medicijn in te gaan zetten. Daarom is 3 jaar geleden begonnen met de ontwikkeling van een bewustwordingsprogramma op gebied van bewegen, voeding en een gezonde mindset, als kennis update voor consumenten maar ook voor professionals. De visie is, alle professionals die met mensen werken in begeleiding, behandeling of coaching, bewust maken van de essentiële inzichten op gebied van bewegen, voeding en mindset. Dat programma is nu klaar en wordt jou gratis aangeboden!

Je eigen Leefstijlscan en PRO portaal!

Wil je weten op welk vlak van je leefstijl je nog gezonde stappen kan maken, afgemeten tegen de Gezondheidsraad en WHO beweeg- en voedingsrichtlijn, registreer dan hier (https://new-health.eu/nl/register) als consument of professional. Maak je een professional account aan dan kan je ook anderen een gratis account aanreiken door ze (na akkoord bevinding) in te voeren als deelnemer.

New Health App

Je kan ook gratis gebruik maken van de New Health App, waarin je ook het programma kan volgen en de leefstijlscan kan doen. Op deze pagina de link naar de App’s: https://new-health.eu/nl/doe-de-leefstijlscan

Samen voor een gezondere toekomst!

Een gezondere toekomst begint bij bewustwording van professionals die de bewustwording weer uit kunnen dragen naar consumenten. Haak in op deze Leefstijl als medicijn beweging en we houden je op de hoogte van de vervolg ontwikkelingen.

We zien je graag op een van de webinars of registreer al vast als consument, professional, bedrijf of partner.

www.new-health.eu

Dit project is ondersteund door het Erasmus+ programma van de Europese Unie. Project Application No. : 613045-EPP-1-2019-1-NL-SPO-SCP

Volg ons ook op:

Overige nieuws

Je bent hier:

AANGESLOTEN BIJ


EFAA
Missie & visie

Samen bijdragen aan de stop van de toename van overgewicht.

Stop overgewicht MEER INFO

Leefstijlclub
Trainers Netwerk

Gratis inspiratie netwerk voor trainers met passie voor het vak

Trainers netwerk MEER INFO

Leefstijlclub
Lidmaatschappen

Word een leefstijl kenniscentrum van jouw regio!

Nieuwe Gezondheid MEER INFO