16-07-2009

Hét kwaliteitsnetwerk van ambitieuze en proactieve ondernemers start ook in België! Antwerpen, 10 juli 2009

Vrijdag 10 juli j.l. vond de eerste WellnessClubs informatiebijeenkomst plaats bij Fitopia in Edegem, Antwerpen. Per 1 september zal het WellnessClubs kwaliteitsnetwerk van start gaan in België. WellnessClubs biedt ondernemers extra onderscheidend vermogen met behoud van hun eigen identiteit.

Bij deze eerste presentatie waren 14 clubs aanwezig op persoonlijke uitnodiging van Erik Defillet van Fitopia en Alain van Koeveringe van Fitality Club. Erik en Alain zijn de initiatiefnemers en zagen direct meerwaarde in het WellnessClubs netwerk, dat in Nederland al sinds 2007 succesvol is. “In het verleden zijn er al meerdere pogingen geweest om een netwerk te vormen met gezamenlijke inkoop, marketing en opleidingen ”, aldus Erik Defillet. Alain van Koeveringe; “Een soortgelijke samenwerking hebben wij sinds januari met Fitality Clubs waar 7 clubs bij zijn aangesloten. Aangezien wij allemaal een eigen club hebben, missen wij hierbij echter een persoon die op staat en de zaken echt goed kan regelen zonder daarbij door de dagelijkse operationele zaken gestoord te worden.” Deze persoon hebben wij nu gevonden in Sander de Bruijn en Eva de Beijer van WellPro die het WellnessClubs netwerk sinds November 2007 succesvol hebben gelanceerd in Nederland. In Nederland zijn bijna 50 clubs aangesloten.

De bijeenkomst begon om 11 uur met een inleidend verhaal van Erik Defillet over de ontwikkelingen binnen Fitopia en een uiteenzetting van de eerdere netwerk initiatieven die er in het verleden zijn ondernomen. Daarnaast deelde hij cijfers van zijn onderneming in de afgelopen 15 jaar en lichte hij beslissingen toe die ertoe hebben geleid dat zijn uitval drastisch heeft doen dalen. Na een korte introductie van Alain van Koeveringen over de behoefte die hij vervult ziet in de aansluiting bij WellnessClubs gaf Sander de Bruijn uitleg over het verdere programma van de dag. Na de lunch werd de visie van WellPro op de fitness- en wellnessmarkt geschetst en de groeikansen voor ondernemers benadrukt waarna het WellnessClubs concept werd uitgelegd.

Speciaal voor deze eerste bijeenkomst was er een ‘founder’ aanbieding voor de eerste 10 clubs die zich aansluiten. Nog voor het einde van deze eerste informatiedag hebben de eerste 12 fitnessclubs aangegeven te willen starten. Op vrijdag 21 augustus wordt er een extra bijeenkomst georganiseerd van 11.00 tot 16.00 uur (lunch inbegrepen) bij Fitopia WellnessClub in Edegem (Antwerpen). Indien u hierbij aanwezig wilt zijn, dan kunt u zich hiervoor aanmelden via info@wellnessclubs.be .

WellnessClubs is het eerste nationale initiatief in België dat geen franchise is maar een unieke samenwerkingsvorm waarin nationale en regionale belangen ondergebracht worden in een merkvisie, beweging en beleving. Het WellnessClubs netwerk geeft de lokale ondernemer ondersteuning op het gebied van ledenwerving, ledenbehoud, omzet per clublid, management, marketing, operations, personeelswerving, inkoopvoordelen en kostenbesparingen. De aangesloten clubs zijn nog volstrekt als zelfstandige ondernemer herkenbaar en behouden weliswaar hun eigen naam, maar communiceren dat ze aangesloten zijn van een landelijk kwaliteitsnetwerk.

Kom naar de WellnessClubs kennismaking! Datum: vrijdag 21 augustus Tijd: van 11.00 tot 16.00 uur (lunch inbegrepen) Locatie: Fitopia WellnessClub in Edegem (Antwerpen)

Aanmelden is noodzakelijk via info@wellnessclubs.be .

Volg ons ook op:

Overige nieuws

Je bent hier:

AANGESLOTEN BIJ


EFAA
Missie & visie

Samen bijdragen aan de stop van de toename van overgewicht.

Stop overgewicht MEER INFO

Nieuwe Gezondheid
Trainers Netwerk

Gratis inspiratie netwerk voor trainers met passie voor het vak

Trainers netwerk MEER INFO

Nieuwe Gezondheid
Lidmaatschappen

Word een leefstijl kenniscentrum van jouw regio!

Nieuwe Gezondheid MEER INFO