08-11-2022

Eigen Kracht-dag 11 december Van der Valk Utrecht

afbeelding bij Eigen Kracht-dag 11 december Van der Valk Utrecht

De Eigen Kracht-dag wordt dit jaar op zondag 11 december gehouden in het Van der Valk hotel in Utrecht. Opnieuw bieden we een aantrekkelijke mix van presentaties en actieve workshops waarmee de fanatieke fitnesser en fitnessprofessional aan het eind van de dag weer vooruit kunnen in kennis en kunde. Tevens serveren we een uitstekende lunch om de inwendige mens te versterken. Trekken dus die agenda, zorg dat je erbij bent en vergeet je sportkleding niet!

We waren goed bezig met onze jaarlijkse Eigen Kracht-dag toen corona in maart 2020 de boel aardig in de war begon te schoppen. Congressen, symposia, fitnessbeurzen moesten allemaal tot nader orde uitgesteld worden. Inmiddels zijn we dik twee jaar verder en kunnen we onze ‘doelgroepen’ weer live ontmoeten. Dat was op de afgelopen FitFair in mei al een waar feest, en we hopen er op de komende Eigen Kracht-dag een spetterend vervolg aan te kunnen geven. Die dag houden we op zondag 11 december in het Van der Valk hotel in Utrecht.. Goed te bereiken met openbaar vervoer en voor wie met de auto komt zorgen we voor parkeerkaarten.

Inloop en afsluiting

De inloop met koffie en thee is van 9.30-10.00 in de foyer van het hotel en we sluiten de dag met een verfrissing of drankje om 16.00.

Informatie programma.

De Eigen Kracht-dag 2022 wordt geopend met een welkomst woord van onze voorzitter Vincent Egbers. Daarna zal Hans Wassink het thema van de dag ‘Eigen Kracht en de Social Media’ inleiden. De presentaties & workshops duren 30 minuten. De lunchpauze een uur.

Bekijk hier het programma en schrijf je in: https://www.eigenkracht.nl/nieuws/item/1315/Eigen+Kracht-dag+11+december+Van+der+Valk+Utrecht

Volg ons ook op:

Overige nieuws

Je bent hier:

AANGESLOTEN BIJ


EFAA
Missie & visie

Samen bijdragen aan de stop van de toename van overgewicht.

Stop overgewicht MEER INFO

Leefstijlclub
Trainers Netwerk

Gratis inspiratie netwerk voor trainers met passie voor het vak

Trainers netwerk MEER INFO

Leefstijlclub
Lidmaatschappen

Word een leefstijl kenniscentrum van jouw regio!

Nieuwe Gezondheid MEER INFO