25-04-2022

Europees gezondheidsproject voor fitness ondernemers, teams en leden!

Gratis documentaire + partnerschap!

Jullie hebben ongetwijfeld al een nieuwsbrief of video's zien passeren over 'New Health 2022', een Europees gezondheidsproject waar wij projectleider van zijn. In deze nieuwsbrief geven wij meer info over de opzet van dit project, de gratis documentaire-video's én de mogelijkheid tot gratis partnerschap voor jou als fitnessprofessional!

De afgelopen 2 jaar heeft een team van experts uit 7 landen, zich gericht op de essentiële inzichten die ieder mens zou moeten hebben over leefstijl en gezondheid. Hierbij is gebruik gemaakt van de meest recente internationale richtlijnen voor gezond leven. Deze informatie hebben we vertaald in makkelijk te volgen, korte en compacte video's. Deze documentaire is ideaal voor mensen die gezonder willen leven, maar ook voor de professionals die de gezonde leefstijl aan andere mensen promoten. De video's geven essentiële inzichten over gezond eten, bewegen, mentale fitheid, de risico's van een ongezonde leefstijl en wat er te winnen valt met het toepassen van die inzichten.

De opzet van dit Europees project is het opbouwen van een netwerk van Healthy Lifestyle Promotors. Op deze manier willen we ervoor zorgen dat de kennis over gezond bewegen en gezond eten, maar ook over positieve gezondheidsgedragsverandering, in heel Europa bekend en toegepast wordt.

Jij als fitnessondernemer kan gratis partner worden van dit project! Je wordt dan steeds op de hoogte gehouden van de recente ontwikkelingen en tools die je kan gebruiken in de praktijk!

Mail ons op info@new-health.eu een beschrijving van uw bedrijf/organisatie, uw logo en de link naar uw website. Wij zullen u dan toevoegen op de internationale partner pagina en u wordt dan vanaf uw inschrijving op de hoogte gehouden.

https://new-health.eu

Volg ons ook op:

Overige nieuws

Je bent hier:

AANGESLOTEN BIJ


EFAA
Missie & visie

Samen bijdragen aan de stop van de toename van overgewicht.

Stop overgewicht MEER INFO

Nieuwe Gezondheid
Trainers Netwerk

Gratis inspiratie netwerk voor trainers met passie voor het vak

Trainers netwerk MEER INFO

Nieuwe Gezondheid
Lidmaatschappen

Word een leefstijl kenniscentrum van jouw regio!

Nieuwe Gezondheid MEER INFO