01-05-2007

De fitnessbranche maakt een snelle ontwikkeling door. Nieuwe formules dienen zich aan. De samenleving verandert in hoog tempo. Kortom, er liggen voor u volop kansen en uitdagingen. Dat vraagt van u als ondernemer een actieve opstelling om hierop in te spelen.

Alle reden om gebruik te maken van de diensten van Brinkmans Advies Groep, een kantoor met ruime ervaring in de fitnessbranche. Dit mede vanwege de bestaande vaste relatie met een aantal fitnessbedrijven. Wij zijn er trots op officieel EFAA partner te mogen zijn.

Brinkmans Advies Groep richt zich steeds meer op de fitnessbranche met een omvangrijk scala aan administratieve diensten. Zo kunt u bij ons terecht voor het laten verzorgen van de administratie en belastingaangiften. Ook assurantiën, hypotheken, juridische zaken en ondernemingsplannen horen tot ons takenpakket. Voor een bedrijfseconomisch advies maken wij tijd en ruimte om u terzijde te staan.

Onze aandacht richt zich op u en uw fitnesscentrum. Wij denken met u mee en zorgen er voor dat uw financiële zaken nu en in de toekomst goed geregeld zijn.

Wilt u verlost worden van veel rompslomp, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Een mail naar info@brinkmans.nl is voldoende. Of anders belt u voor een afspraak: 0495-532032.

Volg ons ook op:

Overige nieuws

Je bent hier:

AANGESLOTEN BIJ


EFAA
Missie & visie

Samen bijdragen aan de stop van de toename van overgewicht.

Stop overgewicht MEER INFO

Nieuwe Gezondheid
Trainers Netwerk

Gratis inspiratie netwerk voor trainers met passie voor het vak

Trainers netwerk MEER INFO

Nieuwe Gezondheid
Lidmaatschappen

Word een leefstijl kenniscentrum van jouw regio!

Nieuwe Gezondheid MEER INFO