06-09-2011

Leusden, 2 september 2011

Op 16 september 2011 vindt het eerste Fitspiration congres plaats in congrescentrum 1931 te ‘s-Hertogenbosch. Dit congres, georganiseerd voor en door de fitnessbranche, komt voort uit een uniek samenwerkingsverband van negen leveranciers uit de fitnessbranche. Dit unieke evenement is het eerste initiatief van de nieuwe stichting Fitspiration die ontstaan is uit vooraanstaande namen binnen de branche. U bent hierbij van harte uitgenodigd om deel te nemen aan dit congres.  

Congres Fitspiration

Klantenbinding en rendement staan deze dag centraal. Op een praktische en inspirerende wijze geven de sprekers tips en handvaten om de klantverwachtingen te overtreffen. Dé keynote spreker is de Amerikaanse fitness ondernemer Mark Mastrov. Hij legt uit hoe hij van 1 fitness club doorgroeide naar 420 clubs, en deze voor 1,6 miljard verkocht! Natuurlijk zijn ook de andere sprekers zeker de moeite waard, onder andere:

  • Guido Thys, bedrijfsverloskundige en meest gevraagde spreker uit de Benelux

Succesvol omgaan met klanten: waarde creëren = business succes

  • Prof. Willem van Mechelen, VU medische centrum Amsterdam, EMGO+ instituut

Kansen voor de fitnessbranche op snijvlak gezondheid –sport

  • Gui de Vries, oprichter Sandton Groep

Hospitality is een mentaliteit

Hiernaast krijgt u de rol van social media bij klantenbinding uitgelegd door Remco Bron, oprichter van Innovader social media experts en vindt er een debat plaats over de kansen en bedreigingen voor de branche. Het hele programma is terug te vinden op de website: www.fitspiration.nl.  

Initiatiefnemers De volgende negen leveranciers uit de fitness branche hebben dit merkoverstijgend initiatief genomen: Concept2, HDD Group, Life Fitness, Matrix, MoveToLive, Octane Fitness, Polar, Precor, Technogym. De stichting wil de kwaliteit van de fitnessbranche verbeteren en verder professionaliseren door informatie- en kennisoverdracht in de ruimste zin van het woord. Zij wil het aantal mensen dat aan fitness doet verder stimuleren en doen groeien. Dit kan door o.a. het organiseren van congressen, beurzen, brancheonderzoeken e.d..Verder wil zij door deze krachtenbundeling een serieuze gesprekspartner worden voor fitnessondernemers, overheid, verzekeraars en ander organisaties en instanties in de fitnessbranche. 

 

Aanwezig zijn bij dit unieke congres? www.fitspiration.nl

 

Volg ons ook op:

Overige nieuws

Je bent hier:

AANGESLOTEN BIJ


EFAA
Missie & visie

Samen bijdragen aan de stop van de toename van overgewicht.

Stop overgewicht MEER INFO

Nieuwe Gezondheid
Trainers Netwerk

Gratis inspiratie netwerk voor trainers met passie voor het vak

Trainers netwerk MEER INFO

Nieuwe Gezondheid
Lidmaatschappen

Word een leefstijl kenniscentrum van jouw regio!

Nieuwe Gezondheid MEER INFO