23-11-2016

Steeds meer mensen willen werk maken van een gezondere leefstijl. Maar hoe pak je dat op een duurzame manier aan? Hoe combineer je de kracht van een activity tracker met een leefstijl inspiratie programma om ook duurzaam resultaat te behalen? Dat maakt de samenwerking tussen Garmin en Leefstijlclub van EFAA nu mogelijk.

 

De samenwerking tussen Garmin en Leefstijlclub geeft de gebruiker van de activity trackers de mogelijkheid om het beweegprogramma te combineren met een online leefstijl inspiratie programma waarin inspiratie video’s, online leefstijl cursussen en een online webvideo workout programma.

 

Bovendien wordt de begeleidingsorganisatie de mogelijkheid geboden als coach op afstand de deelnemer te begeleiden en coachen.

 

De deelnemer kan een keuze maken uit verschillende activity trackers van Garmin, maar kan ook andere activity trackers koppelen met Leefstijlclub waaronder FitBit, FitBug, Polar, Jawbone, Withings, Misfit en de Moves App.

 

De beweeg begeleidingsorganisatie kan het programma integreren in een al bestaand eigen leefstijl programma of inhaken op de Leefstijl Challenge afslank- of diabetes programma’s.

 

Voor meer informatie, mail naar info@leefstijlclub.nl

 

 

Volg ons ook op:

Overige nieuws

Je bent hier:

AANGESLOTEN BIJ


EFAA
Missie & visie

Samen bijdragen aan de stop van de toename van overgewicht.

Stop overgewicht MEER INFO

Nieuwe Gezondheid
Trainers Netwerk

Gratis inspiratie netwerk voor trainers met passie voor het vak

Trainers netwerk MEER INFO

Nieuwe Gezondheid
Lidmaatschappen

Word een leefstijl kenniscentrum van jouw regio!

Nieuwe Gezondheid MEER INFO