13-09-2012

-- G E Z O C H T --

50 FITNESS TRAINERS DIE MEER WILLEN LEREN OVER PERSONAL TRAINING Dit voor de: Personal Training (EQF niveau 4) e-learning pilot (ELF)

EFAA is sinds twee jaar betrokken bij het Europese ELF (E-learning Fitness) project, waar 26 Europese landen onderdeel van zijn. Binnen het project zijn Fitness en Personal Training  e-learning programma’s ontwikkeld op EQF (European Qualifications Framework) niveau 3 en 4. In oktober wordt gestart met het testen van de e-learning programma’s, waarvoor we 50 deelnemers zoeken voor deelname aan het Personal Training e-learning programma.

 

De e-learning programma’s zijn in het Engels (basis beheersing van Engels is dus een voorwaarde) en worden via het e-learning platform van EFAA beschikbaar gesteld. De opleiding wordt afgerond met een Personal Training examen, echter omdat het een pilot betreft is dit geen nationaal erkend examen. Deelnemers ontvangen geen certificaat. Vooropleiding Fitness A is noodzakelijk.

 

Deelname aan de pilot is geheel zonder kosten, wel ga je als deelnemer akkoord met een intentieverklaring waar onder andere in opgenomen is dat je:

  • Het totale e-learning programma zal doorlopen
  • Tussentijds feedback zal geven op het programma
  • Gedurende het programma alle opdrachten uit zal voeren
  • Deelneemt aan het PT examen
  • Na afloop deel zal nemen aan de gebruikersenquête

 

Het betreft een thuisstudie programma dat op eigen tempo, echter binnen de pilot periode van 3 maanden, uitgevoerd wordt.

 

Geïnteresseerde fitness trainers kunnen zich vóór 26 oktober opgeven bij Pauline Jacobs, projectleider van het ELF project in Nederland: p.jacobs@efaa.nl.

Volg ons ook op:

Overige nieuws

Je bent hier:

AANGESLOTEN BIJ


EFAA
Missie & visie

Samen bijdragen aan de stop van de toename van overgewicht.

Stop overgewicht MEER INFO

Nieuwe Gezondheid
Trainers Netwerk

Gratis inspiratie netwerk voor trainers met passie voor het vak

Trainers netwerk MEER INFO

Nieuwe Gezondheid
Lidmaatschappen

Word een leefstijl kenniscentrum van jouw regio!

Nieuwe Gezondheid MEER INFO