12-04-2021

Ben jij een fan van fitness en denk je eraan om de stap te wagen naar fitness trainer, dan bieden we jou de gelegenheid om eens aan dat fantastische vak te proeven, een kijkje in de keuken te nemen.

Wij organiseren in de komende 6 maanden diverse kennismaking webinars voor fans van fitness. Je mag deelnemen omdat je gewoon erg geïnteresseerd bent in fitness en dit gewoon je passie is, maar je mag ook deelnemen als je denkt dat er misschien nog meer voor je inzit, misschien wel een vak wat je naast je huidige werk erbij zou willen doen of waar je misschien naar over zou willen stappen.

De eerste Fitnessfan webinar is ‘5 gouden regels van optimale spiertraining’, welke gehouden werd op 23 april om 15.30 uur wordt herhaald op 10 juni om 19.00 uur. Deelname is geheel gratis. Je krijgt een inkijkje in de meest belangrijke aandachtspunten om van je training een optimaal effectieve training te maken, dus we maken een echte fitness expert van je.

Aan het eind van de webinar reiken we een inkijkje aan in de fitnesstrainer A opleiding en het perspectief als fitnesstrainer binnen de fitnessbranche.

Aanmelden voor deze webinar kan via info@efaa.nl

Volg ons ook op:

Overige nieuws

Je bent hier:

AANGESLOTEN BIJ


EFAA
Missie & visie

Samen bijdragen aan de stop van de toename van overgewicht.

Stop overgewicht MEER INFO

Leefstijlclub
Trainers Netwerk

Gratis inspiratie netwerk voor trainers met passie voor het vak

Trainers netwerk MEER INFO

Leefstijlclub
Lidmaatschappen

Word een leefstijl kenniscentrum van jouw regio!

Nieuwe Gezondheid MEER INFO