10-03-2009

Bodyfit Wellness wint Gouden Spa Awards!

Bodyfit Wellness heeft uit handen van Miss België de prestigieuze Dimension One Spas Awards mogen ontvangen.Bodyfit ontving twee gouden awards, één award voor beste spa dealer en één voor de beste Zwemspa (Aquatic Fitness System) dealer van Nederland.Dimension One Spas, wereldwijd marktleider in spabaden beloonde hiermee Bodyfit Wellness, een bedrijf dat zich al jarenlang bezighoudt met het adviseren en verkopen van baden waarin gezondheid en heerlijk ontspannen samengaan.Bodyfit Wellness beschikt over veel technische kennis en heeft een eigen servicedienst, waarvoor veel punten werden behaald.

Volgens de eigenaar van Bodyfit Wellness, David de Buck, heeft Dimension One Spas, een ongeëvenaard groot assortiment van een eenvoudige hottub tot de meest innovatieve en luxueuze jacuzzi’s. Zo heeft dit zeer vooruitstrevende merk maar liefst 30 patenten, die te samen met de zeer spectaculaire vormgeving zorgen voor een unieke spa ervaring. In de showroom van Bodyfit borrelen waterdampen tussen kabbelend en bubbelend water omhoog u bent van harte welkom om aan den lijve te ondervinden wat “Wellness” in houdt.

U bent bij Bodyfit ook aan het juiste adres voor zwembaden, maatwerk sauna’s, buiten sauna’s, infraroodcabines en accessoires.

Bodyfit Wellness - Landbouwweg 73 - 3899BC - ZEEWOLDE - 036-5225532 www.bodyfitwellness.nl

Volg ons ook op:

Overige nieuws

Je bent hier:

AANGESLOTEN BIJ


EFAA
Missie & visie

Samen bijdragen aan de stop van de toename van overgewicht.

Stop overgewicht MEER INFO

Nieuwe Gezondheid
Trainers Netwerk

Gratis inspiratie netwerk voor trainers met passie voor het vak

Trainers netwerk MEER INFO

Nieuwe Gezondheid
Lidmaatschappen

Word een leefstijl kenniscentrum van jouw regio!

Nieuwe Gezondheid MEER INFO