10-11-2008

Bij deze Award gaat het niet zozeer om de mooiste stand, maar om het gehele plaatje; dus om uitstraling, sfeer en de bijdrage van de standbemanning hieraan, en niet te vergeten de samenhang van huisstijl, brochures en eventuele producten.

Volgens de jury heeft HDD Groep het thema ‘Tribe’ uitstekend doorgevoerd in de communicatie voorafgaand aan de beurs en op de stand zelf. De stand was voorzien van ‘Tribe’-details met een verfijnde verwijzing naar de roots van Les Mills (onderdeel van HDD Groep) in Nieuw-Zeeland. Er werd gebruik gemaakt van originele acties om het eerste contact te leggen met de beursbezoekers. De standbemanning was enthousiast en proactief.

Om alle deelnemers kritisch te observeren en te testen was de jury bestaande uit Ellen Wonder en Han Leenhouts vrijdag 31 oktober de gehele dag op de Fitnessvakdagen aanwezig. Ellen Wonder, zelfstandig communicatie adviseur, heeft zo’n 20 jaar ervaring in communicatie, PR, evenementenorganisatie, sales, (facilitaire) projectbegeleiding en managementondersteuning in diverse marktsectoren van het Nederlandse bedrijfsleven. Collega jurylid Han Leenhouts is directeur van Sales & Pepper en heeft aan de basis gestaan van de opleiding Beurzen en Tentoonstellingen. Hij is trainer bij het opleidingsinstituut SRM en columnist voor de Expovisie. Behalve dit alles is hij tegenwoordig ook televisiepresentator. Zo is hij verschillende keren in actie gekomen in het televisieprogramma Beurslife op RTLZ.

Volg ons ook op:

Overige nieuws

Je bent hier:

AANGESLOTEN BIJ


EFAA
Missie & visie

Samen bijdragen aan de stop van de toename van overgewicht.

Stop overgewicht MEER INFO

Nieuwe Gezondheid
Trainers Netwerk

Gratis inspiratie netwerk voor trainers met passie voor het vak

Trainers netwerk MEER INFO

Nieuwe Gezondheid
Lidmaatschappen

Word een leefstijl kenniscentrum van jouw regio!

Nieuwe Gezondheid MEER INFO