14-09-2008

HealthCity International is vanaf 2008 begonnen met franchising en heeft recent de eerste drie franchisenemers afgesloten in de plaatsen Heel, Strijen en Hoogezand. Alle drie clubs worden HealthCity Basic clubs.

HealthCity International is actief in Nederland, België en Duitsland en telt momenteel 104 vestigingen in eigendom en sinds kort dus 3 franchiseclubs. HealthCity is hiermee marktleider in de Benelux en helpt bijna 250.000 clubleden met een actieve, fitte en gezonde leefstijl.

De van oorsprong Nederlandse sport-, fitness,- en ontspanningsketen exploiteert twee formules. All inclusive clubs, welke een ruim aanbod hebben met fitness, groepsfitness, sauna, lounge, tennis, squash en zwembaden. Het aanbod varieert per club. Voorts kent de keten meer dan 30 kwalitatieve Basic clubs, met als kernproduct fitness en groepsfitness voor een zeer betaalbare prijs.

HealthCity heeft begin dit jaar haar groeistrategie uitgebreid. Naast het openen van eigen clubs en het overnemen van bestaande centra wil HealthCity groeien door franchising. ‘’Met deze groei willen we onze marktpositie verder uitbouwen en daardoor op veel terreinen strategische voordelen realiseren’’, aldus Jan Middelkamp, Business Development Directeur’.

Franchising bij HealthCity biedt voor bestaande en nieuw te openen fitnesscentra enorme voordelen. Thei Leblanc, fitnessondernemer te Heel en eerste franchisenemer vertelt: ‘’wij hebben voor franchising bij healthcity gekozen vanwege de kennis en ervaring op het gebied van marketing en sales, iets wat wij tot op heden misten. Verder zijn de grote inkoopvoordelen voor ons van belang. HealthCity biedt ook een enorme hoeveelheid informatie om te benchmarken en je eigen bedrijf te optimaliseren’’.

Meer informatie:Jan MiddelkampBusiness Development DirecteurDaalmeerstraat 242131 HC te Hoofddorp023-8901750

Volg ons ook op:

Overige nieuws

Je bent hier:

AANGESLOTEN BIJ


EFAA
Missie & visie

Samen bijdragen aan de stop van de toename van overgewicht.

Stop overgewicht MEER INFO

Nieuwe Gezondheid
Trainers Netwerk

Gratis inspiratie netwerk voor trainers met passie voor het vak

Trainers netwerk MEER INFO

Nieuwe Gezondheid
Lidmaatschappen

Word een leefstijl kenniscentrum van jouw regio!

Nieuwe Gezondheid MEER INFO