28-02-2021

De doelstelling met het Healthy Ageing netwerk Nederland is professionals kennis en tools aanreiken om klanten/leden/50 plussers te ondersteunen duurzaam gezonder te gaan leven en langer met een hogere leefkwaliteit te leven. Consumenten krijgen de mogelijkheid om deel te nemen aan het Healthy Ageing programma vanuit het steunpunt in de regio. Wij piloten dit met succes in Weert en gaan dit in 2021 verder uitrollen, samen met geïnteresseerde sportcentra en fysiotherapie praktijken.

Themas die aan de orde komen in het Healthy Ageing programma zijn voeding, beweging, mindset, blue zone 9 en positieve gezondheid. Tevens wordt het programma New Health geintegreerd, een programma ondersteund door de Europese commissie. Dit New Health programma is een documentaire video reeks over hoe het komt dat we zo ongezond eten en wat er nodig is om de switch te maken op gebied van bewegen, voeding en mentaal, in 7 talen. Achter deze link kan je de eerste video’s al bekijken. https://new-health.eu/nl/videos. Dit programma wordt, als het klaar is (eind 2021), toegevoegd aan het Healthy Ageing programma voor consumenten.

Heb jij interesse om deel te gaan nemen aan de Healthy Ageing netwerk Nederland pilot en om als steunpunt in jouw regio te fungeren, laat het ons dan gerust weten, dan nemen wij contact met je op voor de zoom informatiebijeenkomst hierover.

Mail naar info@nieuwe-gezondheid.nl 

Meer info: https://www.nieuwe-gezondheid.nl/projecten/preventie-strategie 

Volg ons ook op:

Overige nieuws

Je bent hier:

AANGESLOTEN BIJ


EFAA
Missie & visie

Samen bijdragen aan de stop van de toename van overgewicht.

Stop overgewicht MEER INFO

Leefstijlclub
Trainers Netwerk

Gratis inspiratie netwerk voor trainers met passie voor het vak

Trainers netwerk MEER INFO

Leefstijlclub
Lidmaatschappen

Word een leefstijl kenniscentrum van jouw regio!

Nieuwe Gezondheid MEER INFO