23-05-2018

Zijn medewerkers nog niet bekend met de nieuwe voedingsrichtlijn van de Gezondheidsraad? Weten medewerkers nog niet hoe een voedingsanalyse compact af te nemen? Zitten medewerkers nog niet op één lijn wat voedingsadvies betreft? Is er nog onvoldoende kennis aanwezig over de exacte nadelen van o.a. suiker, frisdrank en verzadigde vetten?

Van sportcentra wordt steeds vaker verwacht dat ze mensen helpen in het behalen van hun doelstellingen. Die liggen vaak op bevorderen van de gezondheid en afvallen. Kennis over de voedingsrichtlijn is cruciaal.

In deze inhouse training leert het team meer over: wat de geschiedenis is van ons voedingspatroon? Hoe heeft de voedingsmiddelenindustrie ons voedingspatroon de afgelopen 50 jaar beïnvloed?  Wat is de oorzaak van de overgewicht en obesitas epidemie die over de wereld raast, wat is het effect van onze voeding, met name suiker en wat zijn de voedingsadviezen die er voor kunnen zorgen dat het aantal chronische ziekten met 30 tot 60% daalt? Misschien nog belangrijker, hoe pas je deze kennis als professional toe in de praktijk?

Dit wordt besproken in de training ‘Voeding als medicijn’. De deelnemers krijgen tools mee om het voedingspatroon gemakkelijk te analyseren in de praktijk.

Meer informatie of een datum reserveren: mail naar info@efaa.nl

Volg ons ook op:

Overige nieuws

Je bent hier:

AANGESLOTEN BIJ


EFAA
Missie & visie

Samen bijdragen aan de stop van de toename van overgewicht.

Stop overgewicht MEER INFO

Nieuwe Gezondheid
Trainers Netwerk

Gratis inspiratie netwerk voor trainers met passie voor het vak

Trainers netwerk MEER INFO

Nieuwe Gezondheid
Lidmaatschappen

Word een leefstijl kenniscentrum van jouw regio!

Nieuwe Gezondheid MEER INFO