23-10-2013

Verhoog de efficiëntie, verbeter de sales en versterk de retentie!

Het is crisis, niet alleen maatschappelijk, maar dat kan ook binnen de organisatie. Instroom loopt terug, kosten zijn te hoog en de achterdeur staat te ver open. Je doet je best, maar krijgt het nog niet voor elkaar om het tij voldoende te keren. Enige hulp van mensen die weten waarover ze praten en er veel ervaring mee hebben zou wenselijk zijn.

Herken je je in meer of mindere mate hierin? Dan is wellicht een Sales-, retentie- en kostenbeperking analyse voor jou een passende stap om te nemen.

Hoe wordt er te werk gegaan?

Je ontvangt een intake waarbij wordt nagegaan op welke vlakken de club aandacht behoeft en vooral wat voor aandacht. Naar aanleiding van de analyse wordt een voorstelaanpak aangereikt waarbij de benodigde expertise wordt ingezet. Er wordt primair gekeken of er significante verbetermogelijkheden zijn op gebied van sales-, retentie- en kostenreducties die impact hebben op de vlakken van retentie, organisatie, personeel,  kwaliteit en rendement.

De analyse kan drie sporen tot resultaat hebben;

  1. Aanpak van efficiëntie (er wordt hierin gewerkt op no cure no pay basis)
  2. Optimalisatie van de sales
  3. Optimalisatie van de retentie aanpak

Drie professionals uit de branche hebben voor deze aanpak hun krachten gebundeld. Marc Bossers, sales professional en trainer, begeleidt en traint het sales proces, John van Heel begeleidt op het gebied van retentiemanagement en kwaliteit, Stanley van Duykeren is de begeleider op het gebied van kostenbeperking en efficiëntie.

De ‘Sales-, retentie- en kostenbeperking analyse’ aanvragen? De eerste 25 aanvragen betalen uitsluitend reiskosten in de plaats van de reguliere kosten van 195 euro. Mail ‘Organisatiescan sales-, retentie-, efficiëntie’ naar j.vanheel@efaa.nl

 

Volg ons ook op:

Overige nieuws

Je bent hier:

AANGESLOTEN BIJ


EFAA
Missie & visie

Samen bijdragen aan de stop van de toename van overgewicht.

Stop overgewicht MEER INFO

Nieuwe Gezondheid
Trainers Netwerk

Gratis inspiratie netwerk voor trainers met passie voor het vak

Trainers netwerk MEER INFO

Nieuwe Gezondheid
Lidmaatschappen

Word een leefstijl kenniscentrum van jouw regio!

Nieuwe Gezondheid MEER INFO