23-10-2013

Kwaliteitswaarborging, effectievere aansturing en voorbereiden 2014

Het in stand houden van de ontwikkelde kwaliteit is een flinke uitdaging voor de manager/ondernemer, echter noodzakelijk om te voldoen aan de behoeften van de kritische klant van tegenwoordig.

In deze training gaan we een sterke basis leggen voor 2014 met een compact beleidsplan, speerpunten en een vertaling hiervan naar een actieplan 2014. Tevens leggen we de basis voor een kwaliteitsjaarplan 2014, lichten we het ‘jaarplan’ binnen de toolbox toe en doorlopen we een interne kwaliteitsauditstructuur.

Het resultaat is een helder overzicht voor een kwaliteitswaarborging-jaarplan 2014, een organisatiebreed jaarplan waarbij alle betrokkenen een eigen jaarplan ontvangen, een duidelijke vertaalslag van visie en speerpunten naar toegewezen activiteiten en een auditsysteem om alle bestaande procedures te controleren gedurende 2014.

Is er behoefte aan een vastere structuur van aansturing, betere waarborging van kwaliteit, meer inzicht en controle, duidelijkheid over eindverantwoordelijkheden en deadlines, dan is deze training zeker geschikt voor u.

Datum, locatie, tijd en kosten

Datum: 29 november 2013 Locatie: Life Style Vitae te Weert Tijd: 10.00 uur tot 12.30 uur Kosten: € 250,- (€ 125,- voor Instap- en Basis EFAA-leden, € 50,- voor Totaal EFAA-leden) Inclusief: Koffie, thee, lunch 

Volg ons ook op:

Overige nieuws

Je bent hier:

AANGESLOTEN BIJ


EFAA
Missie & visie

Samen bijdragen aan de stop van de toename van overgewicht.

Stop overgewicht MEER INFO

Nieuwe Gezondheid
Trainers Netwerk

Gratis inspiratie netwerk voor trainers met passie voor het vak

Trainers netwerk MEER INFO

Nieuwe Gezondheid
Lidmaatschappen

Word een leefstijl kenniscentrum van jouw regio!

Nieuwe Gezondheid MEER INFO