15-08-2017

Leefstijlscan geeft inzicht in elementen die gezondheid negatief beïnvloeden.

De nieuwe Leefstijlscan van www.Leefstijlclub.nl, gebaseerd op de World Health Organisatie beweeg- en preventie richtlijn en de Gezondheidsraad voedingsrichtlijn, helpt mensen inzicht te krijgen in hun leefstijl.

Na 15 eenvoudige vragen geeft de Leefstijlscan inzicht in welke leefstijl aspecten gezondheid bevorderend zijn, welke aandacht behoeven en welke de gezondheid negatief beïnvloeden en het best meteen aangepakt kunnen worden.

Leefstijlclub biedt de deelnemer gratis de mogelijkheid een Leefstijl SWITCH te kiezen en reikt op elk van de 15 thema’s een heus leefstijl (Nieuwe Gezondheid) dossier aan. Dit dossier geeft met een video filmpje inzicht in het wat, waarom en hoe van dat thema. Tevens kan de deelnemer gebruik maken van een tip en inspiratie programma van 30 dagen.

Met de Leefstijlscan en SWITCH wil Leefstijlclub en Nieuwe Gezondheid een bijdrage leveren aan de leefstijl omslag naar gezonder leven. Momenteel blijven chronische aandoeningen, overgewicht, diabetes en obesitas toenemen, geen goed perspectief voor de opgroeiende jeugd. Door een leefstijl facet per keer te kiezen, kan je stapje voor stapje, maar wel duurzaam, toewerken naar een gezondere leefstijl.

Leefstijlclub en Nieuwe Gezondheid wil in 2017 15000 mensen bereikt hebben met de Leefstijlscan. Geloof jij in de preventieve kracht van leefstijl, deel dit bericht dan gerust met je familie en vrienden zodat we samen een grote leefstijl preventie beweging op gang brengen.  

www.leefstijlclub.nl

Volg ons ook op:

Overige nieuws

Je bent hier:

AANGESLOTEN BIJ


EFAA
Missie & visie

Samen bijdragen aan de stop van de toename van overgewicht.

Stop overgewicht MEER INFO

Leefstijlclub
Trainers Netwerk

Gratis inspiratie netwerk voor trainers met passie voor het vak

Trainers netwerk MEER INFO

Leefstijlclub
Lidmaatschappen

Word een leefstijl kenniscentrum van jouw regio!

Nieuwe Gezondheid MEER INFO