07-03-2013

Leefstijlvakanties gaat in samenwerking met EFAA dit voorjaar lekker de natuur in met de club. Bewegen, ontspannen en lol maken. Een lang weekend naar het mooie en altijd gezellige Zuid-Limburg. Het programma biedt van alles-wat-wils: wandelen, toerfietsen, wielrennen en mountainbike. Maar er is ook voldoende tijd voor ontspanning op zonnige terrasjes, in Thermea 2000 of voor lekker shoppen in Maastricht of Valkenburg.

 

Het vakantie motto is ‘alles mag en niets moet’. Je kunt met een groep mee onder begeleiding, maar ook gewoon je eigen gang gaan of met een klein groepje op pad. Je bepaalt zelf waar je behoefte aan hebt. Het is voor alle leeftijden en alle sportieve niveaus, dus ook als je weinig beweegt en het toch wel zou willen. Een weekend met ‘de Schijf van 3’: recreatief bewegen, intensief bewegen en spierversterkende oefeningen met o.a. een Feel-good sessie en/of Bootcamp in het hotelpark.  

 

Voor wie: Alle leden en introducés.

Wanneer: Vrijdag 24 mei 11.00u t/m zondag 26 mei 15.00u

Waar: Hotel Vue des Montagnes ***, Berg & Terblijt (vlak bij Valkenburg en Maastricht)

Wat: het programma dat bij je past (wandelen, toerfietsen, wielrennen, mountainbike)

 

Nieuwe mensen leren kennen!

Deze vakantie wordt georganiseerd met diverse Leefstijlclubs in Nederland. Er zijn dus ook mensen uit andere delen van het land aanwezig. Leuk om nieuwe mensen te leren kennen.

 

Aanmelden

Dit eerste Leefstijlweekend heeft slechts 40 plekken beschikbaar. Schrijf dus snel in als je nu al weet dat je mee wilt. Vol is vol! Het weekend gaat door bij minimaal 30 deelnemers! Alleen inschrijven voor 2/3 persoonskamer kan. Je wordt dan ingedeeld bij personen van hetzelfde geslacht.

 

> > >   Klik hier om in te schrijven   < < <

 

 

Let op: je bed staat gereserveerd na ontvangst van een aanbetaling van € 100. Het restant wordt op uiterlijk 24 april verwacht. Als je bent ingeschreven, is annuleren alleen mogelijk is op basis van onderstaande annuleringsvoorwaarden.

 

 

Prijzen (per persoon)

Op 2 persoonskamer: € 245

Op 3 persoonskamer: € 225 (beperkt beschikbaar)

Op 1 persoonskamer: € 315 (beperkt beschikbaar)

 

Inbegrepen: 2 overnachtingen inclusief uitgebreid ontbijtbuffet, 2 diners, begeleiding van de groepen, gebruik van de fietsopslagruimte.

Niet inbegrepen: lunch, drankjes, overige aankopen, fietshuur en entrees.

 

Fietshuur (vanaf prijzen per dag): sportieve fiets € 13, mountainbike € 19,50, racefiets € 27,50 en elektrische fiets € 25

 

Klik op Leefstijlweekend voor meer informatie over dit weekend en aanmelding.

Klik op Limburg Facebook voor de Facebook pagina van dit event.

Mail naar leefstijlvakanties@gmail.com als je nog vragen hebt.  

 

Annuleringsvoorwaarden

 

  • Bij annulering van de inschrijving tot 30 dagen voor aanvang van het arrangement is de inschrijver het bedrag van de aanbetaling verschuldigd. Er vindt geen restitutie plaats van de aanbetaling. De inschrijving is wel overdraagbaar op een ander onder voorwaarde dat een volledig ingevuld inschrijfformulier wordt ingezonden met vermelding van de overdracht.
  • Van 30 tot 15 dagen voor aanvang van het arrangement is de inschrijver 50% van de arrangementssom verschuldigd.
  • Bij annulering binnen 15 dagen voor aanvang van het arrangement is de inschrijver 100% van de arrangementssom verschuldigd.
  • Wij adviseren de inschrijver een eigen annuleringsverzekering af te sluiten.

Volg ons ook op:

Overige nieuws

Je bent hier:

AANGESLOTEN BIJ


EFAA
Missie & visie

Samen bijdragen aan de stop van de toename van overgewicht.

Stop overgewicht MEER INFO

Nieuwe Gezondheid
Trainers Netwerk

Gratis inspiratie netwerk voor trainers met passie voor het vak

Trainers netwerk MEER INFO

Nieuwe Gezondheid
Lidmaatschappen

Word een leefstijl kenniscentrum van jouw regio!

Nieuwe Gezondheid MEER INFO