14-01-2019

De NASM Personal Training opleiding wordt internationaal gezien als de gouden standaard van personal training opleidingen. Waarom is dat? Wat is het unieke aan de NASM Personal Training opleiding? Waarom zijn personal trainers die deze opleiding gevolgd hebben zo enthousiast en waarom presteren de NASM Personal Trainers als beste in de industrie?

Ervaar in deze 2 uur durende kennismakingsworkshop uit de hand van de senior NASM personal trainers en docenten wat de NASM Personal Training opleiding en inhoud voor je kan betekenen. De workshop is gratis.

Datum: 2 februari

Tijd: 10.00 uur tot 12.00 uur

Locatie: Houtstraat 10 in Weert

Een plaats reserveren? Mail naar info@efaa.nl

Deze workshop wordt gepresenteerd door:

Marco van Tol

Marco is o.a. afgestudeerd aan de academie voor lichamelijke opvoeding en heeft de ACE, CSCS, NASM Senior Fitness Specialis, NASM Corrective Exercise Specialist, en NASM certified personal trainer opleidingen met succes afgerond. Hij is al ruim 20 jaar actief binnen de sport -en fitnessbranche en heeft veel ervaring opgedaan als zelfstandig personal trainer. Hij is al meer dan 15 jaar als docent Fitness A / B en NASM PT werkzaam bij EFAA opleidingen.

Volg ons ook op:

Overige nieuws

Je bent hier:

AANGESLOTEN BIJ


EFAA
Missie & visie

Samen bijdragen aan de stop van de toename van overgewicht.

Stop overgewicht MEER INFO

Nieuwe Gezondheid
Trainers Netwerk

Gratis inspiratie netwerk voor trainers met passie voor het vak

Trainers netwerk MEER INFO

Nieuwe Gezondheid
Lidmaatschappen

Word een leefstijl kenniscentrum van jouw regio!

Nieuwe Gezondheid MEER INFO