15-01-2019

De NASM Personal Training opleiding wordt internationaal gezien als de gouden standaard van personal training opleidingen. Waarom is dat? Wat is het unieke aan de NASM Personal Training opleiding? Waarom zijn personal trainers die deze opleiding gevolgd hebben zo enthousiast en waarom presteren de NASM Personal Trainers als beste in de industrie?

Ervaar in deze 2 uur durende kennismakingsworkshop uit de hand van de senior NASM personal trainers en docenten wat de NASM Personal Training opleiding en inhoud voor je kan betekenen. De workshop is gratis.

Datum: 16 februari

Tijd: 11.00 uur tot 13.00 uur

Locatie:  2yoursuccess / Mahoniehout 9 in Zaandam

Een plaats reserveren? Mail naar info@efaa.nl

Deze workshop wordt gepresenteerd door:

Robert Krijthe

Robert's gevolgde opleidingen: HBO Fysiotherapie, opleiding tot Docent Ergonomisch Lichaamsgebruik, AFN (huidige EFAA-opleidingen) Fitness Instructor en Lifestylecoach, NLP Master, Coach en International Trainer, Nsca CSCS (Certified Strength and Condtioning Specialist) en NASM PT en CES.

Werkervaring: Robert studeerde in 1992 af als fysiotherapeut en was daarna werkzaam bij een toppraktijk in Amsterdam. Hij heeft gewerkt bij verschillende sportscholen in Amsterdam en omgeving waar hij zowel fysiotherapie als Personal Training gaf. Op dit moment is Robert werkzaam als docent Sport Bewegen & Gezondheid MBO en als NASM docent voor EFAA. Daarnaast coacht hij mensen op het gebied van leefstijl en persoonlijke ontwikkeling.

Volg ons ook op:

Overige nieuws

Je bent hier:

AANGESLOTEN BIJ


EFAA
Missie & visie

Samen bijdragen aan de stop van de toename van overgewicht.

Stop overgewicht MEER INFO

Nieuwe Gezondheid
Trainers Netwerk

Gratis inspiratie netwerk voor trainers met passie voor het vak

Trainers netwerk MEER INFO

Nieuwe Gezondheid
Lidmaatschappen

Word een leefstijl kenniscentrum van jouw regio!

Nieuwe Gezondheid MEER INFO