21-01-2019

De NASM Personal Training opleiding wordt internationaal gezien als de gouden standaard van personal training opleidingen. Waarom is dat? Wat is het unieke aan de NASM Personal Training opleiding? Waarom zijn personal trainers die deze opleiding gevolgd hebben zo enthousiast en waarom presteren de NASM Personal Trainers als beste in de industrie?

Ervaar in deze 2 uur durende kennismakingsworkshop uit de hand van de senior NASM personal trainers en docenten wat de NASM Personal Training opleiding en inhoud voor je kan betekenen. De workshop is gratis.

Datum: 10 februari

Tijd: 11.00 uur tot 13.00 uur

Locatie:  Maaslaan 6 in Sliedrecht

Deze workshop wordt gepresenteerd door:

Theo Tromp

Theo volgde onder andere de volgende opleidingen: NASM CPT, CES en PES. Werkervaring: In het verleden fitness manager en national trainer bij David Lloyd. Nu eigenaar van Sportschool Tromp met 3 locaties in de Alblasserwaard met als specialiteit: Judo, Aiki-Budo, Grappling en Personal Training. Verder is hij werkzaam bij FysioVeste waar hij revalidatie trainer is en bij Keiser Europe waar hij als Master Trainer workshops en introductie trainingen verzorgd. Theo verzorgd de NASM opleiding sinds 2004, eerst voor David Lloyd en nu voor de EFAA.

Volg ons ook op:

Overige nieuws

Je bent hier:

AANGESLOTEN BIJ


EFAA
Missie & visie

Samen bijdragen aan de stop van de toename van overgewicht.

Stop overgewicht MEER INFO

Nieuwe Gezondheid
Trainers Netwerk

Gratis inspiratie netwerk voor trainers met passie voor het vak

Trainers netwerk MEER INFO

Nieuwe Gezondheid
Lidmaatschappen

Word een leefstijl kenniscentrum van jouw regio!

Nieuwe Gezondheid MEER INFO