27-10-2006

Structuur, inzicht en betrokkenheid 5-12, 19-12, 9-01 en 23-01- Nieuwegein

Werknemers hebben behoefte aan inzicht, helderheid van zake, structurele communicatie en informatievoorziening. Is er een gebrek aan een van deze zaken, dan kunnen de kleinste ergernissen uitlopen op de grootste conflicten. Dit is jammer voor de energie in de organisatie, maar ook dodelijk voor de klanttevredenheid. De tevredenheid van de klanten is namelijk te weerspiegelen aan de tevredenheid en het enthousiasme van de teamleden. In deze club management training richten we het gehele personeelsbeleid in, van communicatieplan tot arbeidsvoorwaarden.

Wat? · Communicatieplan opstellen (module 1) · Werken met agenda’s en notulen (module 1) · Een communicatie / bedrijfscultuur reglement (module 1) · Organogram (module 1) · Functieprofielen voor alle functies (module 1) · Persoonlijk rapportage overzicht leidinggevenden (module 1) · Procedures voor communicatie en functieprofielen (module 1) · Een personeelsactiviteiten jaarplan (module 2) · Het creëren van een effectieve inwerkstructuur nieuwe teamleden (module 2) · Opstellen competentieontwikkelingsplannen (module 2) - Beloningsstructuur medewerkers (module 2) · Werving en selectie procedure (module 2) · Arbeidsvoorwaarden (module 2) · Employee benefits (module 2) · Teamregelement (module 2) · Procedure ziekte/vrij/vakantie (module 2)

Tevens worden er de benodigde praktijkdocumenten aangereikt.

Voor wie? Deze training is ontwikkeld voor ondernemers en managers en is ook geschikt voor aankomend ondernemers en aankomend managers.

Trainingsvisie De trainingen van de EFAA Management Academie hebben tot doel; 1. Het bevorderen van het rendement 2. Het ontwikkelen van kwaliteit 3. Betrokkenheid van medewerkers stimuleren 4. Ontwikkelen van zelfstandigheid binnen het team

De structuur die gebruikt wordt in deze trainingen is opgesteld vanuit de visie dat de ondernemer de organisatie “klaar” moet kunnen maken om zelfstandig te functioneren en niet meer afhankelijk is van de ondernemer. De waarde en kwaliteit van de organisatie blijft groeien, het rendement blijft toenemen en de ondernemer wordt steeds meer de strategisch adviseur doordat hij niet meer uitsluitend in, maar meer aan de organisatie werkt.

Investering De investering in deze training bedraagt € 475,- (inclusief materialen, lunch en deelname van de 2e persoon gratis). Inschrijvingen mailen naar info@efaa.nl

Volg ons ook op:

Overige nieuws

Je bent hier:

AANGESLOTEN BIJ


EFAA
Missie & visie

Samen bijdragen aan de stop van de toename van overgewicht.

Stop overgewicht MEER INFO

Nieuwe Gezondheid
Trainers Netwerk

Gratis inspiratie netwerk voor trainers met passie voor het vak

Trainers netwerk MEER INFO

Nieuwe Gezondheid
Lidmaatschappen

Word een leefstijl kenniscentrum van jouw regio!

Nieuwe Gezondheid MEER INFO