22-03-2007

Nieuwegein; 8 en 29 mei 2007

Het onderhouden van het pand en de apparatuur en het financiële management zijn zaken die een intensieve invloed hebben op de uitstraling en de resultaten van de organisatie. In een onderhoudsplan liggen alle onderhoudszaken vastgelegd en met praktische check formulieren wordt het in de praktijk gemakkelijk te hanteren. Een sterk financieel management start met een heldere begroting, een focus op resultaatgericht management en een effectieve rapportage, ook om de resultaten van de ontwikkelprojecten te bewaken. Hoe pak je dat kwalitatief aan? In deze 2 daagse management trainingen krijg je alle procedures en benodigde werkdocumenten aangereikt.

Inhoud van de training · Onderhoudsplan · Afdelingsonderhoud · Inkoop · Automatisering · Jaarplan facilitair manager· Begroting en bewaking van de begroting · Betalingsverkeer · Financiële rapportage · Jaarplan financieel manager

Alle bijkomende structuren en werkdocumenten worden in de training aangereikt.

Voor wie? Deze training is ontwikkeld voor ondernemers, managers, facilitair en financieel coördinatoren en is ook geschikt voor aankomend ondernemers en aankomend managers.

Investering De investering in deze training bedraagt € 475,- (inclusief materialen, lunch en deelname van de 2e persoon gratis).

Inschrijven via; info@efaa.nl of 0495-533229

Volg ons ook op:

Overige nieuws

Je bent hier:

AANGESLOTEN BIJ


EFAA
Missie & visie

Samen bijdragen aan de stop van de toename van overgewicht.

Stop overgewicht MEER INFO

Nieuwe Gezondheid
Trainers Netwerk

Gratis inspiratie netwerk voor trainers met passie voor het vak

Trainers netwerk MEER INFO

Nieuwe Gezondheid
Lidmaatschappen

Word een leefstijl kenniscentrum van jouw regio!

Nieuwe Gezondheid MEER INFO