08-02-2021

Mijn naam is Marret, een 53 jarige vrouw, ik heb een dochter van 21 jaar en heb een partner. Ik heb een baan die ik hartstikke leuk vind, met leuke collega’s.

Vanwaar mijn interesse in Nieuwe Gezondheid?

Ik heb via Nieuwe Gezondheid een manier gevonden om alles te leren over gezond afvallen en ook zelf een nieuwe vorm van leven aan te gaan, nadat ik jarenlang maar niet mijn manier kon vinden om ook zelf mijn overgewicht kwijt te geraken en vooral ook een gezond gewicht behouden.

De leefstijl aanpak met de essentiële inzichten in combinatie met de uitleg hoe je met baby switches duurzaam resultaat kan halen heeft mij heel erg geholpen en mij de inspiratie gegeven dit verder te delen. Inzichten zoals starten met 5 minuten bewegen en niet perse meteen een uur aan de slag moeten en simpele tips zoals de auto verder weg zetten dan bij de voordeur, leidde ertoe dat ik makkelijker de leefstijl switch kon volhouden.

Ik heb de materie dus eerst voor mijzelf toegepast om te kijken hoe het voelt en of het werkte, dat was dus een groot succes. Daarna ben ik enthousiast aan de slag gegaan om anderen hierin te gaan helpen. Ik ben Nieuwe Gezondheid steunpunt geworden, heb de beschikking gekregen over een enorme toolbox van inspiratie en bewustwordingsinformatie en kan de online programma’s van Voeding als medicijn en Bewegen als medicijn, nu aan mijn klanten verstrekken. Ook zet ik de bewustwordingsmaterialen o.a. in op mijn facebook om met mensen te delen.

Het meest belangrijke wat ik geleerd heb is dat je met kleine stapjes moet beginnen. Ik wilde zelf te snel afvallen en had een gezonde leefstijl niet op nummer een staan, dus legde ik de lat steeds te hoog voor mezelf, waardoor ik uiteindelijk mijn doel niet behaalde. Met de Nieuwe Gezondheid aanpak heb ik dat gelukkig nu wel bereikt.

Mijn doel met deze materialen en kennis de komende jaren is om mijn kennis en ervaring bij afvallen te delen met anderen die dezelfde moeite hebben met afvallen. Mijn doelgroep zijn mensen met overgewicht op Curaçao, want daar kom ik vandaan.

Het is fijn te ervaren dat mijn visie strookt met die van Nieuwe Gezondheid, mensen helpen naar een duurzaam gezonde leefstijl, leuk om daar met een grotere groep mee bezig te zijn.

Marret Schmidt Curaçao

Volg ons ook op:

Overige nieuws

Je bent hier:

AANGESLOTEN BIJ


EFAA
Missie & visie

Samen bijdragen aan de stop van de toename van overgewicht.

Stop overgewicht MEER INFO

Leefstijlclub
Trainers Netwerk

Gratis inspiratie netwerk voor trainers met passie voor het vak

Trainers netwerk MEER INFO

Leefstijlclub
Lidmaatschappen

Word een leefstijl kenniscentrum van jouw regio!

Nieuwe Gezondheid MEER INFO