08-12-2009

Yvonne’s Lifestyle centre - Hellevoetsluis

Er zijn maar weinig MKB bedrijven die het voor elkaar krijgen het felbegeerde ISO certificaat in de wacht te slepen. Yvonne’s Lifestyle Centre te Hellevoetsluis behaalde reeds in 2004 het ISO 9001;2000 certificaat na een 2 jaar intensief opleidingstraject bij EFAA. Na 5 jaar is Yvonne’s er in geslaagd om als beste, meest kwalitatieve sportcentrum van Nederland uit de bus te komen, na een kwaliteitaudit van DNV (Det Norske Veritas).

Wat hoog in het vaandel staat bij de aanpak van Yvonne’s Lifestyle Centre is het resultaat voor de klant/deelnemer. Met name op gebied van personeelsbeleid en communicatie, verbeterprocessen beheersen en ontwikkeling van het bedrijf op basis van klant behoefte scoort Yvonne’s als beste van Nederland.

Een vette pluim

“Een vette pluim verdient Yvonne’s Lifestyle Centre en het gehele team voor hen enorme energie en doorzettingsvermogen. Het is niet niks om een handboek kwaliteit op te zetten en te implementeren. Het mooiste resultaat is de waakzame WKB houding die er van groeit. WKB staat voor Wat Kan Beter. Als de gehele organisatie dat blijft vragen dan hebben de opmerkingen van klanten ook effect, en dat proces heeft het team van Yvonne’s Lifestyle Centre excellent voor elkaar”. Aldus John van Heel van EFAA Health Management, de begeleidingsorganisatie naar de ISO certificering.

Volg ons ook op:

Overige nieuws

Je bent hier:

AANGESLOTEN BIJ


EFAA
Missie & visie

Samen bijdragen aan de stop van de toename van overgewicht.

Stop overgewicht MEER INFO

Nieuwe Gezondheid
Trainers Netwerk

Gratis inspiratie netwerk voor trainers met passie voor het vak

Trainers netwerk MEER INFO

Nieuwe Gezondheid
Lidmaatschappen

Word een leefstijl kenniscentrum van jouw regio!

Nieuwe Gezondheid MEER INFO