17-01-2009

Vanaf 1 januari 2009 zullen Nationaal Gezondheidsplan en WellPro gaan samenwerken. Het NGP Preventie Netwerk is HET kwaliteit- en bedrijfsfitness netwerk binnen de branche en het enige nationale netwerk waarin sportcentra doelgericht werken volgens een begeleidingsprotocol. Nieuwe deelnemers ontvangen een doelgerichte cursus in boekvorm en doorlopen een bewegingsprogramma waarbij cardio training, spierkracht, mobiliteit en stabiliteit centraal staan. Het programma wordt begeleid door een START!Coach die in de eerste drie maanden voor de verantwoorde opbouw van het programma zorgt en de voor velen nodige “stok achter de deur” is.

Ruim 100 sportcentra waren al gestart in het presentienetwerk van NGP, de samenwerking met de Wellness Clubs brengt dit totaal op ruim 150 centra. WellPro neemt de maandelijkse bijdrage van €49 voor de START!programma’s voor haar rekening voor alle WellnessClubs, waarmee zij een extra toegevoegde waarde voor aangesloten fitness- en wellnessclubs bieden. Daarnaast zal WellPro de sales trainingsdagen verzorgen voor het bedrijfsfitness netwerk.

De belangrijkste redenen voor de samenwerking van Nationaal Gezondheidsplan en WellPro zijn de overeenstemmende visie op het gebied van preventie, innovatie en kwaliteit en belang van training.

In 2009 zullen NGP en Wellpro de deelnemende clubs gezamenlijk van enkele nationale ledenwerf campagnes voorzien, geheel afgestemd op specifieke doelgroepen en de meest voorkomende doelstellingen die gangbaar zijn binnen sportcentra. Niet alleen de marketing is van grote meerwaarde maar specifiek de expertise trainingen die aan trainers worden aangeboden zorgen voor een opwaardering van het kennisniveau van de fitnessafdeling en een USP ten opzichte van andere sportcentra, Juist dit onderscheid in persoonlijke aanpak biedt sportcentra de mogelijkheid zich uniek te onderscheiden en hun trainers een nieuw perspectief te bieden.

Volg ons ook op:

Overige nieuws

Je bent hier:

AANGESLOTEN BIJ


EFAA
Missie & visie

Samen bijdragen aan de stop van de toename van overgewicht.

Stop overgewicht MEER INFO

Leefstijlclub
Trainers Netwerk

Gratis inspiratie netwerk voor trainers met passie voor het vak

Trainers netwerk MEER INFO

Leefstijlclub
Lidmaatschappen

Word een leefstijl kenniscentrum van jouw regio!

Nieuwe Gezondheid MEER INFO