17-10-2022

New Health-app gratis beschikbaar in app stores!

De afgelopen 3 jaar heeft een internationaal team van experts op het gebied van sport, gezondheid en leefstijl, met steun van de Europese Unie, gewerkt aan de ontwikkeling van een gevalideerde leefstijlscan en een kort inspiratie- en video cursusprogramma voor de bewustwording en promotie van een gezondere levensstijl voor EU-burgers. Dit heeft geresulteerd in een programma in 7 talen (Nederlands, Frans, Engels, Portugees, Spaans, Slowaaks en Litouws) dat beschikbaar is via een website, via Youtube en via een app.

Primaire levensstijlthema's

Het programma is ontwikkeld op basis van een wetenschappelijk gevalideerd werkmodel uit de Gecombineerde Leefstijl Interventie (GLI), waarin 3 leefstijlthema's centraal staan:

1. Gezonde lichaamsbeweging

2. Gezond eten

3. Een gezonde mindset

De Comenius Universiteit in Slowakije heeft onderzoek gedaan naar het bewijs en de essentiële inzichten van deze 3 thema's en deze output is verwerkt in het cursusprogramma dat wordt gepresenteerd via korte video's.

Leefstijlrichtlijnen van de WHO en Gezondheidsraad!

Bij het samenstellen van het programma is gebruik gemaakt van de meest recente leefstijlrichtlijnen van de Gezondheidsraad en de WHO, zodat het advies aansluit bij het officiële landelijke advies over deze thema's.

U kunt zich hier als consument, professional, partner of bedrijf registreren voor een gratis account: https://new-health.eu/nl/register

Verkrijgbaar in appstores!

De New Health app is nu beschikbaar in de Google Play store en de Apple store, gratis te downloaden, om de Lifestyle Scan te doen en de totale New Health documentaires te bekijken.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.etailors.newhealth

https://apps.apple.com/nl/app/new-health/id1631130296

Deel dit bericht gerust!

Het team van New Health

www.new-health.eu

info@new-health.eu

Volg ons ook op:

Overige nieuws

Je bent hier:

AANGESLOTEN BIJ


EFAA
Missie & visie

Samen bijdragen aan de stop van de toename van overgewicht.

Stop overgewicht MEER INFO

Nieuwe Gezondheid
Trainers Netwerk

Gratis inspiratie netwerk voor trainers met passie voor het vak

Trainers netwerk MEER INFO

Nieuwe Gezondheid
Lidmaatschappen

Word een leefstijl kenniscentrum van jouw regio!

Nieuwe Gezondheid MEER INFO