18-07-2016

NirvanaFitness® is een unieke mix van stimulerende muziek, eenvoudig te volgen pilates//yoga oefeningen en ritmische ademhaling voor een optimale ontgiftiging van het lichaam en het ervaren van de ‘nirvana mind’. NirvanaFitness® is een systeem dat je leert hoe goed te ademen, door een serie van functionele toning pilates en yoga oefeningen, welke je begeleiden naar een dieper dagelijks ademhalingspatroon (diaphragma met verlengde uitademing) dat in de plaats komt voor oppervlakkige ademhaling.

Nirvana - We make the world breath again video

Science behind

Nirvana instructor education

NirvanaFitness® is een ultiem body & mind detox system  

NirvanaFitness® zorgt voor een progressieve verlaging van het ademhalingsritme,, startend bij 12 ademhalingen per minuut en eindigend bij 4 ademhalingen per minuut op het eind van de Nirvana workout. Dit triggert de ontspanningscentra van het zenuwsysteem en vertraagd en ontspant alle lichamelijke systemen waardoor er ruimte ontstaat voor regeneratie, ontgiftiging en mentale rust. Een sterker immuunsysteem, beter omgaan met stress, gemakkelijkere afvoer van giftige stoffen, diepere ademhaling en gemakkelijker kunnen ontspannen zijn enkele gevolgen. Ademhaling is het enige lichamelijke ritme dat we zelf kunnen beheersen en controleren. Ademhaling is onze mogelijkheid om ons te geleiden naar lichamelijke ontspanning, mentale rust en een hogere vitaliteit. Ademhalingstechnieken die in NirvanaFitness® worden toegepast worden gebruikt en geadviseerd door doktoren over de gehele wereld met effecten die al decenia wetenschappelijk gedocumenteerd zijn. Met NirvanaFitness is deze kennis vertaald naar een plezierige en effectieve workout. 

NirvanaFitness® heeft zich bewezen met gezondheid bevorderende effecten doordat de oefeningen en ademhalingspatronen in NirvanaFitness® ervoor zorgen dat lichaamscellen meer zuurstof op gaan nemen, we dieper vanuit het diafragma ademen. De verlengde uitademing die het gevolg is van NirvanaFitness® creëert het "Conditioned Relaxation Response”, een lichamelijke ontspanningseffect en stress reductie dat ook optreed tijdens meditatie, mindfullness en sommige hypnose technieken.

Nederlandse NirvanaFitness® instructor training  

Wil jij bij de eerste lichting NirvanaFitness® instructeurs horen, de NirvanaFitness® instructeur training vindt plaats op 4 november van 9 uur tot 18 uur. Je krijg bij inschrijving meteen een jaar licentie ter waarde van 99 euro, inclusief muziek en oefenstof. Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus ben er snel bij. Inschrijven voor de instructor training in Nederland kan via: http://nirvana.fitness/country/162/education-events.html

Inschrijven voor de instructor training in Belgie kan via: http://nirvana.fitness/country/22/education-events.html

Volg ons ook op:

Overige nieuws

Je bent hier:

AANGESLOTEN BIJ


EFAA
Missie & visie

Samen bijdragen aan de stop van de toename van overgewicht.

Stop overgewicht MEER INFO

Nieuwe Gezondheid
Trainers Netwerk

Gratis inspiratie netwerk voor trainers met passie voor het vak

Trainers netwerk MEER INFO

Nieuwe Gezondheid
Lidmaatschappen

Word een leefstijl kenniscentrum van jouw regio!

Nieuwe Gezondheid MEER INFO