30-03-2023

NIEUW: Je brein als medicijn, hoe doe je dat?

Je hebt er beslist al vaker van vernomen, het PLACEBO effect? Dat we, als we erin geloven, zelfs als we een nepmedicatie krijgen, toch kunnen herstellen. Het effect van placebo blijkt zelfs tussen de 50 en 100% te liggen. Wij kunnen dus iets activeren in ons lichaam, dat de farmacie probeert na te bootsen met medicatie. Ook heb je beslist wel eens van mentale kracht en neuroplasticiteit vernomen, maar wat is dat dan en hoe beïnvloedt het ons gedrag, ons leef plezier en onze gezondheid?

De preventieve kracht van bewegen, voeding en ons denken!

John van Heel, leefstijl- en mindsetcoach, auteur, docent leefstijlcoach opleiding, oprichter van EFAA opleidingen, Life Style Vitae en Leefstijlclub, verdiept zich al bijna 40 jaar in de preventieve kracht van bewegen, voeding en ons denken. Zijn compacte conclusie is dat ons brein een soort van ultieme super computer is, die zich doorlopend blijft programmeren (dat doen wij dan natuurlijk) maar dat juist dat denken ook onze grootste valkuil is en ons ernstig kan schaden.

“Als we onbewust zijn van de werking van ons brein, onze 3 lagen breinen, onze neuroplasticiteit en conditionering, dan is gezondheid en gelukkig leven aan toeval overgelaten” aldus van Heel.

Word jij leefstijl- en mindset coach van jezelf?

Je wordt uitgenodigd om leefstijl- en mindset coach van jezelf te worden, waardoor je je denken, overtuigingen en doen meer kunt gaan gebruiken in het voordeel van je leef plezier, geluk en gezondheid, in plaats van dat over te laten aan je geconditioneerde, vastgeroeste verleden, je aangeleerde overtuigingen en je omgeving.

Je eigen positieve placebo activeren!

Leer hoe je heel praktisch en elke dag, je brein echt als medicijn in kan zetten. Gun jezelf een gezonder brein, mentale kracht, een positieve groei mindset, lekker in je vel zitten en je eigen positieve placebo activeren. Geef jezelf gezondheid cadeau, met het boek ‘Je brein als medicijn, hoe doe je dat?’ en de garantie, dat je er de rest van je leven de vruchten van plukt!

  • Leer de essentiële inzichten van Je brein als medicijn!
  • Word leefstijl- en mindset coach van jezelf!
  • Leer je brein te gebruiken in plaats van op automatisch piloot te blijven handelen!

Hier kan je het ‘Je Brein als medicijn, hoe doe je dat?’ bestellen.

Volg ons ook op:

Overige nieuws

Je bent hier:

AANGESLOTEN BIJ


EFAA
Missie & visie

Samen bijdragen aan de stop van de toename van overgewicht.

Stop overgewicht MEER INFO

Nieuwe Gezondheid
Trainers Netwerk

Gratis inspiratie netwerk voor trainers met passie voor het vak

Trainers netwerk MEER INFO

Nieuwe Gezondheid
Lidmaatschappen

Word een leefstijl kenniscentrum van jouw regio!

Nieuwe Gezondheid MEER INFO