18-07-2023

Nieuw: Sportloopbaan!

Bij Sportloopbaan zijn we gepassioneerd door sport en gedreven om talentvolle individuen te helpen hun droomcarrières in de sportindustrie te verwezenlijken. Wij zijn een toonaangevend sportwervingsbedrijf dat zich richt op het verbinden van sporttalent met de juiste carrièrekansen bij vooraanstaande sportorganisaties. Onze missie is om bruggen te slaan tussen sportprofessionals en sportorganisaties, waarbij we de behoeften en doelen van beide partijen begrijpen en matchen. Of je nu een Personal Trainer, coach, fysiotherapeut, sportmanager of een andere professional in de sportwereld bent, wij zijn er om jouw weg naar succes te faciliteren.

Wat onderscheidt ons?

  • Diepgaand inzicht in de sportsector: Ons team bestaat uit ervaren recruiters die een passie hebben voor sport en een diepgaand inzicht hebben in de specifieke uitdagingen en vereisten van de sportindustrie. We begrijpen de dynamiek van de sportwereld en kunnen daardoor nauwkeurig talent matchen met de juiste organisaties.
  • Uitgebreid netwerk van sportorganisaties: Dankzij ons uitgebreide netwerk hebben we toegang tot een breed scala aan sportorganisaties, variërend van professionele teams en sportacademies tot sportfaciliteiten en fitnessclubs. Hierdoor kunnen we de juiste kansen bieden aan sportprofessionals en sportorganisaties voorzien van top talent.
  • Persoonlijke aanpak: Wij geloven in persoonlijke relaties en begrijpen dat elke sportprofessional en sportorganisatie uniek is. We luisteren naar jouw behoeften, doelen en voorkeuren, en zetten ons in om maatwerkoplossingen te bieden die perfect bij jou passen.
  • Voortdurende ondersteuning: Ons engagement gaat verder dan alleen het matchen van talent met kansen. We bieden voortdurende ondersteuning aan sportprofessionals gedurende hun carrière pad en streven ernaar langdurige relaties op te bouwen met sportorganisaties om hun succes op lange termijn te waarborgen.

Waarom kiezen voor Sportloopbaan

  • Volledige vrijheid: Wij geven jou als werknemer volledige autonomie over je eigen werkvoorkeuren. Jij bepaalt waar je wilt werken, welke soort baan bij je past, en welk salaris je verdient.
  • Diverse mogelijkheden: Met ons uitgebreide netwerk van werkgevers en opdrachtgevers bieden we een breed scala aan vacatures en opdrachten in diverse sectoren. Of je nu op zoek bent naar een fulltime baan, parttime werk of freelance-opdrachten, bij Sportloopbaan vind je wat bij jou past.
  • Transparantie: Bij ons kom je niet voor verrassingen te staan. Alle vacatures vermelden duidelijk de arbeidsvoorwaarden en salarisindicaties, zodat je weloverwogen keuzes kunt maken.

Neem contact met ons op zodat we je meer informatie kunnen geven.

https://sportloopbaan.nl/

info@sportloopbaan.nl

Volg ons ook op:

Overige nieuws

Je bent hier:

AANGESLOTEN BIJ


EFAA
Missie & visie

Samen bijdragen aan de stop van de toename van overgewicht.

Stop overgewicht MEER INFO

Nieuwe Gezondheid
Trainers Netwerk

Gratis inspiratie netwerk voor trainers met passie voor het vak

Trainers netwerk MEER INFO

Nieuwe Gezondheid
Lidmaatschappen

Word een leefstijl kenniscentrum van jouw regio!

Nieuwe Gezondheid MEER INFO