01-05-2015

Onlangs heeft EFAA een overeenkomst afgesloten met CO-EUR, obesitas klinieken, om gezamenlijk een Overgewicht Preventie Netwerk te gaan bouwen. CO-EUR heeft 4 obesitas klinieken in Nederland en behandeld ongeveer 1000 mensen per jaar. Na afloop wil CO-EUR deze mensen doorverwijzen naar een erkend programma binnen de reguliere sport. Het Leefstijlplan programma van EFAA is gestoeld op dezelfde pijlers als de aanpak binnen de obesitas klinieken, op de nieuwe richtlijnen van Fit!vak en heeft onlangs een erkende status gekregen van NISB als ‘Erkende interventie’ op de Sportimpuls menukaart.

Om het Overgewicht Preventie Netwerk op te zetten is per 1 mei Raymond Steijger voor Sales & Marketing aangesteld. Hij heeft een achtergrond Commerciële Economie en NIMA B Marketing, aangevuld met verschillende cursussen waaronder PR & Voorlichting, Strategic Sales Management.

Hij is werkzaam geweest als Commercieel Manager in de grafische sector, Salescoördinator bij KPN Mobile, Manager Business Development bij Call-IT en Alpheios.

Raymond gaat zich specifiek toeleggen op het ontwikkelen van het nationale Overgewicht Preventie Netwerk, maar zal ook de Sales & Marketing afdeling van EFAA versterken. Contact: r.steijger@efaa.nl

EFAA www.efaa.nl info@efaa.nl 0495-533229

Volg ons ook op:

Overige nieuws

Je bent hier:

AANGESLOTEN BIJ


EFAA
Missie & visie

Samen bijdragen aan de stop van de toename van overgewicht.

Stop overgewicht MEER INFO

Nieuwe Gezondheid
Trainers Netwerk

Gratis inspiratie netwerk voor trainers met passie voor het vak

Trainers netwerk MEER INFO

Nieuwe Gezondheid
Lidmaatschappen

Word een leefstijl kenniscentrum van jouw regio!

Nieuwe Gezondheid MEER INFO