03-09-2018

“Doe jij het ook 2x per week?”

Eind 2017 werd door de Gezondheidsraad de nieuwe Beweegrichtlijn gepresenteerd. Eén van de belangrijkste aanvullingen op de oude Beweegnormen is het advies om tenminste 2x per week aan spier- en botversterkende activiteiten te doen. Daar moeten we als branche natuurlijk op inspringen!

Daarom ondersteunt Nieuwe Gezondheid de - door Matrix Fitness geïnitieerde - Nationale Spiercampagne. Een zesweekse campagne met als doel meer mensen vaker te laten bewegen, met een nadrukkelijke rol voor spiertraining. Om zoveel mogelijk Nederlanders te bereiken zoeken we samen met Matrix Fitness en NL Actief fitnesscentra die in de periode van 15 oktober t/m 25 november deze campagne in hun club willen organiseren. Creëer reuring in de club, én daarbuiten, met als ultiem doel het winnen van nieuwe leden en het langer behouden van bestaande leden!

Meedoen is makkelijk én je steunt het goede doel

Matrix Fitness heeft een compleet digitaal marketing promotiepakket ontwikkeld dat bestaat uit diverse off- & online materialen. Alle materialen zijn voorzien van de ludieke slogan “Doe jij het ook 2x per week?” waarbij geïnteresseerden met een knipoog worden aangezet tot sporten.

De Nationale Spiercampagne heeft als doel dat mensen meer en vaker gaan bewegen waarbij de nadruk ligt op spiertraining. Bewegen is helaas niet voor iedereen vanzelfsprekend, bijvoorbeeld voor ruim 20.000 kinderen met een spierziekte. Daarom worden alle inkomsten rondom deze campagne gedoneerd aan Spieren voor Spieren. Wil je de campagne in je club draaien? Stort dan het eenmalige bedrag van €99 aan Spieren voor Spieren en je ontvangt vervolgens alle informatie én de ‘Doe jij het ook 2x per week?’-promotiematerialen.

Verder is er ook aan een 6-weeks krachttrainingsprogramma gedacht. Personal Trainer & Lifestyle Coach Radmilo Soda schreef speciaal voor deze campagne een krachttrainingsprogramma voor beginners. Een kant-en-klare training van 12 work-outs, bedoeld voor 2x per week een krachttraining. Voor deze work-outs gebruik je bestaande krachttoestellen en losse materialen.

Meld je snel aan en maak kans op een bezoek van Radmilo Soda in je club

Interesse? Meld je dan snel aan via https://www.matrixmembers.nl/nieuws/nationale-spiercampagne/  Onder de eerste 10 aanmeldingen wordt de komst van Radmilo Soda verloot. Hij komt dan op maandag 15 oktober op locatie om de officiële aftrap van de Nationale Spiercampagne te verzorgen.

Bekijk hier het filmpje van Radmilo:

https://www.youtube.com/watch?v=BDc9T__TbkM&feature=youtu.be

Meer weten? Neem dan contact op met Matrix Fitness via marketing@matrixfitness.nl of bel +31 (0)30 24 45 435 (NL) of +32 (0)3 232 87 86

Volg ons ook op:

Overige nieuws

Je bent hier:

AANGESLOTEN BIJ


EFAA
Missie & visie

Samen bijdragen aan de stop van de toename van overgewicht.

Stop overgewicht MEER INFO

Nieuwe Gezondheid
Trainers Netwerk

Gratis inspiratie netwerk voor trainers met passie voor het vak

Trainers netwerk MEER INFO

Nieuwe Gezondheid
Lidmaatschappen

Word een leefstijl kenniscentrum van jouw regio!

Nieuwe Gezondheid MEER INFO